ΚΕΡΔΙΣΤΕ: Προσκλήσεις: Αυτοκράτωρ Αδριανός * Ο Fellini και τα όνειρα των κλόουν *** Μυθιστορήματα: Το χνάρι που δεν έσβησε * Μικρό λευκό κοχύλι * Maestra * Εφαπτόμενες ζωές * Ξέχνα τις αναμνήσεις * Το τριανταφυλλάκι * Ο δρόμος για την κόλαση * Οι γρίφοι του θανάτου * Τζεμίλα Άγια * Η γριά βαλίτσα * Το 8ο αμάρτημα * Μέτσενγκερσταϊν

Δώρα 2017

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε τους τυχερούς αναγνώστες που κέρδισαν στις κληρώσεις κατά το έτος 2017, τους όρους και χρήσιμες πληροφορίες.
[Η προηγούμενη χρονιά εδώ]

Αν έχετε κερδίσει κάποιο δώρο επικοινωνήστε άμεσα μαζί μου για την παραλαβή του. Στείλτε μου ένα μήνυμα αναφέροντας το όνομά σας, το λόγο της επικοινωνίας και όσα στοιχεία χρειάζονται ανάλογα με την περίπτωση. Για παράδειγμα αν το δώρο στέλνεται ταχυδρομικά θα πρέπει να αναφέρετε μία ταχυδρομική διεύθυνση για την αποστολή του, κ.ο.κ.
Τρόποι επικοινωνίας:
* Με άμεσο μήνυμα από εδώ
* Με e-mail στο jennykoukidou@gmail.com

Χρήσιμες πληροφορίες και όροι για τις κληρώσεις:
* Όλες οι κληρώσεις μετά την 1η Ιανουαρίου 2014 γίνονται ζωντανά στο facebook μέσα από το προσωπικό μου προφίλ. Την ημέρα που έχει συμφωνηθεί να γίνει η κλήρωση ζητώ από τους χρήστες του facebook να μου δώσουν τόσους αριθμούς όσα και τα δώρα της ημέρας. Οι συμμετοχές των αναγνωστών του koukidaki συγκεντρώνονται σε ένα υπολογιστικό φύλλο, όσο ο διαγωνισμός παραμένει ενεργός, με χρονολογική σειρά. Όταν συλλέξω τους αριθμούς που μου δίνουν οι φίλοι του facebook ανοίγω το υπολογιστικό φύλλο και βλέπω σε ποιες συμμετοχές αντιστοιχούν. Η ίδια λίστα, που περιέχει και τα μηνύματά σας, διανέμεται και στους χορηγούς των δώρων: καλλιτέχνες, δημιουργούς, συγγραφείς, εκδοτικούς οίκους, κ.ο.κ ανάλογα με την περίπτωση, μετά την λήξη.
* Τα ονόματα των τυχερών ανακοινώνονται εδώ, στο Facebook, στο Twitter και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα, ιστότοπους, σελίδες...
* Η λίστα με τις συμμετοχές παραμένει στο αρχείο για ένα μήνα (από την ημέρα της κλήρωσης). Μετά το πέρας του μήνα διαγράφεται οριστικά.
* Αν δεν βρεθεί κάποιος τυχερός μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, το δώρο κερδίζει ο αμέσως επόμενος στη λίστα. Το ίδιο ισχύει και σε άλλες περιπτώσεις, για παράδειγμα όταν ο τυχερός δεν επιθυμεί να παραλάβει το δώρο του ή αν το δώρο επιστραφεί κ.ο.κ. Σε κάθε περίπτωση διατηρείται το δικαίωμα του δωροθέτη να προσφέρει το δώρο σε έναν νέο τυχερό αν δεν εμφανισθεί ο πρώτος, ή αν δε δύναται να το παραλάβει, εντός 15 ημερών.
Τα δώρα δίνονται μόνο μία φορά στους τυχερούς. Δεν επιτρέπεται να διεκδικήσετε εκ νέου ένα δώρο που σας έχει ήδη δοθεί/αποσταλεί/παραδοθεί κ.ο.κ. για οποιονδήποτε λόγο.
Για να λάβετε μέρος ΔΕΝ χρειάζεται να διαθέτετε λογαριασμό στο facebook ή σε οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο ή σελίδα, ούτε κάποια άλλη ενέργεια όπως: κοινοποιήσεις, like, εγγραφές σε ιστότοπους ή newsletters, διάδοση στους φίλους σας, κ.λ.π. Επίσης, ΔΕΝ είστε υποχρεωμένοι να δώσετε άλλα στοιχεία σας πέρα από το ονοματεπώνυμό σας. Παρόλα αυτά, αν αναφέρετε ένα email με βοηθάτε να σας ενημερώσω αν κερδίσετε ή, για παράδειγμα, να σας απαντήσει ο δωροθέτης (π.χ. ο συγγραφέας) στην περίπτωση που αφήσετε ένα πολύ όμορφο μήνυμα ή ρωτήσετε κάτι.
* Στις κληρώσεις που διοργανώνει το koukidaki λαμβάνετε μέρος συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμό σας στη φόρμα που αντιστοιχεί στο δώρο που επιθυμείτε. Και μόνο. Κανένας άλλος τρόπος ή σχόλιο ή μέθοδος, κ.ο.κ. δε μετράει ως συμμετοχή, ούτε και είναι απαραίτητο για να μετρήσει η συμμετοχή σας. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι φόρμες που χρησιμοποιούνται για τη συλλογή των συμμετοχών κρατούν ως έγκυρες όλες τις συμμετοχές που αναγράφουν πλήρες ονοματεπώνυμο αλλά για την αποφυγή συνωνυμιών μεταξύ των συμμετεχόντων θα πρέπει να συμπληρώσετε μία λέξη-συνθηματικό που θα αναφέρετε αν κερδίσετε ώστε να γίνει η ταυτοπροσωπία.
Στις αποστολές μέσω ΕΛΤΑ όλα τα δώρα αποστέλλονται απλά σε όλη την Ελλάδα. Αν επιθυμείτε να λάβετε το δώρο σας συστημένο, express, κ.λ.π. επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής βάση τιμοκαταλόγου της υπηρεσίας ΕΛΤΑ ή της εταιρείας courier της επιλογής σας και το ίδιο ισχύει για αποστολές σε άλλες χώρες. Εξαιρούνται οι αποστολές/παραδόσεις που γίνονται από τους ίδιους τους δωροθέτες καθώς διαφέρουν ανάλογα με την περίπτωση και καθορίζονται από εκείνους.
* Κάποιες κληρώσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν για λόγους οργάνωσης ή ανωτέρας βίας αλλά ποτέ περισσότερο από τρεις με τέσσερις μέρες. Όμως, αν καθυστερήσει η κλήρωση, η αντίστοιχη φόρμα θα παραμείνει ανοιχτή και θα συνεχίσει να δέχεται συμμετοχές.
* Οι προσκλήσεις σε παραστάσεις, συναυλίες, live και τέτοιου τύπου εκδηλώσεις δε μεταβιβάζονται σε άλλο όνομα ή σε άλλη ημερομηνία. Σε περίπτωση ακύρωσης θα πρέπει να συνεννοηθείτε με τον διοργανωτή/θέατρο/δωροθέτη αν και πότε θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την πρόσκλησή σας.
* Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να ζητήσουν επαλήθευση του αποτελέσματος από τον κάτοχο του αρχείου της λίστας συμμετοχών (δωροθέτη ή/και koukidaki).
* Οι ειδικοί όροι που αντιστοιχούν στην εκάστοτε δωροθεσία διαφοροποιούν τους ανωτέρω γενικούς όρους κατά περίπτωση και αναφέρονται στις αναρτήσεις των κληρώσεων πριν το link για την φόρμα συμμετοχής.
Τα αποτελέσματα καταχωρούνται ως εξής:
Τίτλος δώρου (βιβλίου, cd, παράστασης κ.ο.κ.) με link που οδηγεί στην σχετική ανάρτηση
Συνολικός αριθμός συμμετοχών - Αριθμοί που κληρώθηκαν - Ονόματα τυχερών
Σημειώσεις και κάθε σχετικό

Αύριο είναι μια καινούρια μέρα
Από τις 256 συμμετοχές κληρώθηκε το 134. Τυχερός: Αθανάσιος Μπούρκας
*
ΛΕΝΤΣ
Από τις 39 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 19, 17, 5, 11 και 36. Τυχεροί: Σοφία Καλανταρίδου, Βίκυ Τσίγγα, Ελένη Ανδρικοπούλου, Δέσποινα Δέλιου, Ευφροσύνη Ζέρβα
*
Χορεύοντας με τη ζωή
Από τις 223 συμμετοχές κληρώθηκε το 189. Τυχερός: Νίκος Απόλλων
*
Μέχρι το πέμπτο σκαλοπάτι
Από τις 195 συμμετοχές κληρώθηκε το 97. Τυχερή: Πόπη Λαγούτη
*
Κορόιδα... σας την έσκασα
Από τις 252 συμμετοχές κληρώθηκε το 198. Τυχερή: Χαρά Κόσσυφα
*
Το θέλω τώρα!
Από τις 318 συμμετοχές κληρώθηκε το 301. Τυχερός: Ιωάννης Μπίτος
*
Στην Ηλεία άλλοτε και τώρα
Από τις 204 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 200 και 19. Τυχεροί: Ευάγγελος Τασούλης και Ελένη Μουράτογλου
*
Ιστορίες με κακό τέλος
Από τις 266 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 11 και 199. Τυχεροί: Μαρία Κυριάκου και Χαρίκλεια Μιμίδου
*
Το κορίτσι του μόλου
Από τις 55 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 2, 26, 55 και 1. Τυχεροί: Χαρά Κόσσυφα, Μαρία Παπαϊωάννου, Χριστίνα Βασιλείου και Βιβή Αντωνοπούλου
*
www.sorrystas.gr
Από τις 246 συμμετοχές κληρώθηκε το 201. Τυχερός: Αθανάσιος Πουρνάρας
*
Το μουσείο των αποξηραμένων συναισθημάτων
Από τις 393 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 333 και 285. Τυχεροί: Στέλλα Λιάπη και Ελένη Μαυρογένη
*
Ο Fellini και τα όνειρα των κλόουν
Από τις 39 συμμετοχές για την παράσταση της 23ης Ιανουαρίου κληρώθηκαν οι αριθμοί 39, 2, 8 και 11. Τυχεροί: Εύη Ρούτουλα, Βάσω Τσομπάνη, Γιώργος Πισμισής, Ηρωδιώνη Αυγέρη
Από τις 41 συμμετοχές για την παράσταση της 24ης Ιανουαρίου κληρώθηκαν οι αριθμοί 1, 5, 38, 12, 21, Τυχεροί: Βασιλική Νικολάου, Χαρά Κόσσυφα, Λουκάς Κωνσταντινίδης, Ευφροσύνη Ζέρβα και Μαρία Ροδολάκη
*
Οι 2 ώρες ύπνου... & το "memento mori" ενός συγγραφέα
Από τις 145 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 17, 94 και 132. Τυχεροί: Ελένη Μουράτογλου, Ιωάννης Μπίτος και Νίνα Καμπούρη
*
Το Ναύπλιο και η Βενετία
Από τις 249 συμμετοχές κληρώθηκε το 150. Τυχερός: Αριστείδης Μπίκος
*
Ο Fellini και τα όνειρα των κλόουν
Από τις 59 έγκυρες συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 2, 55 και 44. Τυχεροί: Διονύσης Κατραμάδος, Σταύρος Τσιούμας και Αναστασία Περιφάνου
*
3 βιβλία με τα Στρουμφάκια
Από τις 269 συμμετοχές κληρώθηκε το 44. Τυχερή: Αγγελική Καρατζαΐδου
*
Ο καθρέφτης
Από τις 425 συμμετοχές κληρώθηκε οι αριθμοί 5 και 333. Τυχεροί: Χρήστος Διαμαντόπουλος και Μαίρη Κουλιέρη
*
Όσα δεν έγιναν λέξεις
Από τις 612 συμμετοχές κληρώθηκε το 129. Τυχερός: Αναστάσιος Φύτρας
*
Αέναη μάχη
Από τις 350 συμμετοχές κληρώθηκε το 153. Τυχερή: Κατερίνα Δημητρέση
*
Αυτοκράτωρ Αδριανός
Από τις 88 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 5, 11, 88 και 56. Τυχεροί: Γιαννούλα Αζαριάδου, Νίκος Παπαδόπουλος (για την παράσταση του Σαββάτου) και Νικόλαος Φρέρης και Ελβίρα Δριβήλα (για την Κυριακή)
*
Η γέφυρα των μυστικών
Από τις 683 συμμετοχές κληρώθηκε το 18. Τυχερή: Αθηνά Κουφαλοπούλου
*
Εκδικητές
Από τις 427 συμμετοχές κληρώθηκε το 88. Τυχερός: Νίκος Μπουζάκης
*
Όταν φεύγουν τα σύννεφα
Από τις 452 συμμετοχές κληρώθηκε το 134. Τυχερή: Λεμονιά Σούτη
*
Θέλεις να πούμε αλήθειες;
Από τις 297 συμμετοχές κληρώθηκε το 9. Τυχερή: Κατερίνα Πάππου
*
ΛΕΝΤΣ
Οι τυχεροί αναγνώστες που θα παρακολουθήσουν την παράσταση την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου είναι οι: Ευαγγελία Παπαπέτρου, Νίκος Βαρμπομπίτης και Χαρά Κόσσυφα.
Οι αναγνώστες που κερδίζουν διπλή πρόσκληση για το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου είναι οι: Λούλα Τζιμογιάννη και Καλλιόπη Τζελέντη.
*
Πριν χαράξει
Από τις 521 συμμετοχές κληρώθηκε το 68. Τυχερή: Φρόσω Περδικάκη
*
Αρχαίων γυναικών πρόσωπα και προσωπεία
Από τις 76 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 2 και 36. Τυχεροί: Γεωργία Γκιβάλου και Λουκάς Κωνσταντινίδης
*
Όσα φέρνει η ώρα στης ποίησης τη χώρα
Από τις συμμετοχές 203 κληρώθηκε το 9. Τυχερή: Μαρία Καραπάνου
*
Στο φαλιμέντο του κόσμου
Από τις 103 συμμετοχές κληρώθηκε το 54 Τυχερός: Στράτος Λαμπρινάκος
*
Αυτοκράτωρ Αδριανός
Από τις 68 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 2, 8, 68, 55, 36 και 11. Τυχεροί διπλής πρόσκλησης για τις 25/02: Θεόδωρος Προπατορίδης, Λουκάς Κωνσταντινίδης και Ευδοξία Φώτη. Τυχεροί διπλής πρόσκλησης για τις 26/02: Νάντια Οικονόμου, Γιώργος Πισμισής και Πολυξένη Πομάκη
*
ΛΕΝΤΣ
Από μία διπλή πρόσκληση για τις 24 Φεβρουαρίου κερδίζουν οι: Χαρά Κόσσυφα, Ξένια Αποστολοπούλου και Γιάννης Δεληγιάννης
Μια διπλή πρόσκληση για τις 25 Φεβρουαρίου κερδίζει η Ευαγγελία Κοττερου
*
Αν σε πιάσω καίγεσαι
Από τις 532 συμμετοχές κληρώθηκε το 17. Τυχερή: Νίκη Γκαβαλίκου
*
Ο Fellini και τα όνειρα των κλόουν
Από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 27/02 κερδίζουν οι: Μιχάλης Μανέτος και Ανδρέας Καραμήτσας.
*
Η μάστιγα της Ασίας
Από τις 232 συμμετοχές κληρώθηκε το 122. Τυχερός: Αντώνιος Μούσης
*
Προσοχή άνθρωπος
Από τις 189 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 3 και 188. Τυχεροί: Πωλίνα Ζιάκα και Λένα Παπαθανασίου
*
Σέρρα
Από τις 422 συμμετοχές κληρώθηκε το 375. Τυχερός: Σάκης Στάθης
*
Στην Ηλεία άλλοτε και τώρα
Από τις 70 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 18 και 68. Τυχεροί: Νέστωρ Βολάκης και Κρυστάλω Σταμάτη
*
Δικός σου
Από τις 99 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 2 και 90. Τυχεροί: Στέλιος Μιχαηλίδης (για την παράσταση της 8ης Μαρτίου) και Θέμις Σάρρου (για τις 9 Μαρτίου)
*
Το κορίτσι του μόλου
Από τις 51 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 2, 3, 50, 5, 17. Τυχεροί: Ελένη Βρότσου, Κωνσταντίνος Μαδούρος, Απόστολος Μπενέτης, Χρυσούλα Βαρδακώστα και Ευτυχία Κοττέρου οι οποίοι θα παρακολουθήσουν την παράσταση της Πέμπτης 9 Μαρτίου
*
Τα άδεια κουτιά
Από τις 442 συμμετοχές κληρώθηκε το 204. Τυχερός: Περικλής Αποστόλου
*
Λεντς
Από τις 61 συμμετοχές που συγκέντρωσε η δωροθεσία μία διπλή πρόσκληση κερδίζουν οι:
Για τις 10 Μαρτίου: Βάσω Καλαμά, Μιχάλης Μανέτος, Μαρίνα Μόσχου και Μαριάμ Εσ.Σουραιφι
Για τις 11 Μαρτίου: Ερασμία Ιωακειμίδου, Βάσω Δρημιλή, Θεοδόσιος Νομικός, Σωτήριος Καπνιάς, Χριστόφορος Γραβάνης, Κατερίνα Λέων, Νικολέττα Χατζηιωάννου, Γιώργος Ντουβαντζής και Ελεάνα Κρεμμύδα.
*
Μέτσενγκερσταϊν
Από τις 319 συμμετοχές κληρώθηκε το 200. Τυχερός: Κωνσταντίνος Κολοβιτσέας
*
Πουθενά να κρυφτείς
Από τις 497 συμμετοχές κληρώθηκε το 304. Τυχερή: Άννα Δρίζου
*
Αυτοκράτωρ Αδριανός
Από τις 47 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 5, 11, 43, 44. Τυχεροί: Το Σάββατο 11/03 θα δουν την παράσταση οι: Μαρία Ροδολάκη και Μιχάλης Κατσουλάκος. Την Κυριακή 12/03 οι: Νικολέττα Στεφανή και Κωνσταντίνα Μάνου
*
Ο Fellini και τα όνειρα των κλόουν
Από μία διπλή πρόσκληση κερδίζουν οι κάτωθι:
Για την παράσταση της 13ης Μαρτίου: Γιώργος Νταβαντζής και για την παράσταση της 14ης Μαρτίου: Ελένη Βρότσου και Νικολέττα Χατζηιωάννου
*
Περί Θεού και άλλων θηρίων
Από τις 231 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 165 και 206. Τυχεροί: Αποστολία Καλαμαράκη και Γεώργιος Παπαδημητρίου
*
Λεντς
Την διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 17ης Μαρτίου κερδίζει ο Ιωάννης Αλτανόπουλος και την αντίστοιχη για τις 18 του Μάρτη η Σταματίνα Χαμεζοπούλου
*
Οι ζώνες της φωτιάς
Από τις 295 συμμετοχές κληρώθηκε το 214. Τυχερή: Κατερίνα Μητροπούλου
*
Εσύ του έρωτα
Από τις 217 συμμετοχές κληρώθηκε το 19. Τυχερός: Αναστάσης Γούτος
*
Το σώμα μου πίσω
Από τις 285 συμμετοχές κληρώθηκε το 54. Τυχερή: Αλκμήνη Πιστικοπούλου
*
Ο Fellini και τα όνειρα των κλόουν
Για τις 27 Μαρτίου από μία διπλή πρόσκληση κερδίζουν οι: Δέσποινα Λαμπρινούδη, Παναγιώτης Μπασακίδης και Κατερίνα Γαλάνη
Για τις 28 Μαρτίου από μία διπλή πρόσκληση κερδίζουν οι: Ευφροσύνη Ζερβα, Νίκος Βαρμπομπίτης και Αναστασία Λινάρδου
*
Να ονειρευτώ ξανά
Από τις 633 συμμετοχές κληρώθηκε το 217. Τυχερός: Κώστας Μακρής
*
Τα παραμύθια της Ελίνας
Από τις 416 συμμετοχές κληρώθηκαν οι αριθμοί 414 και 350. Τυχεροί: Ελένη Ζαρζαμπίδου και Γιώργος Καλαράς
*
Αυτοκράτωρ Αδριανός
1 Απριλίου
*
Το χνάρι που δεν έσβησε
3 Απριλίου
*
Μικρό λευκό κοχύλι
6 Απριλίου
*
Maestra
10 Απριλίου
*
Τα αστυνομικά
13 Απριλίου
*
Εφαπτόμενες ζωές
17 Απριλίου
*
Ξέχνα τις αναμνήσεις
17 Απριλίου
*
Το τριανταφυλλάκι
20 Απριλίου
*
Ιστορίες με κακό τέλος
24 Απριλίου
*
Ο δρόμος για την κόλαση
24 Απριλίου
*
Οι γρίφοι του θανάτου
27 Απριλίου
*
Με λένε Δώδεκα
1 Μαΐου
*
Σκόρπιες μνήμες
4 Μαΐου
*
Εγώ και μερικές φίλες μου
4 Μαΐου
*
Τζεμίλα Άγια
8 Μαΐου
*
Η γριά βαλίτσα
11 Μαΐου
*
Λογοτεχνικές πένες 2016
11 Μαΐου
*
Κωδικός Σπασίμπα Ντα
15 Μαΐου
*
Ψάρι στα χείλη
18 Μαΐου
*
Το 8ο αμάρτημα
18 Μαΐου
*
Το αίνιγμα της κερασόπιτας
22 Μαΐου
*
Αγάπες δίχως σύνορα
25 Μαΐου
*
Μέτσενγκερσταϊν
29 Μαΐου
*
Κλεμμένο αντίδωρο
1 Ιουνίου
*
Θέλετε να δείτε τις αντίστοιχες δωροθεσίες του 2016; Κλικ εδώ!

1 σχόλιο:


ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο/-α που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
Κωνσταντίνος ΙωακειμίδηςΘανάσης ΛιακόπουλοςΝτιάνα ΠαλαιολόγουΦώτης ΣιμόπουλοςΜιχαήλ ΆνθηςΒασίλης ΤσικάραςΗλιάδα Γκανά
Γκρέτα ΧριστοφιλοπούλουL.S. HiltonΛιλή ΓάτηΧάρης ΛιαντζίρηςΧρίστος ΒούζαςΛογοτεχνικές πένες 2016Αγγελική Μαρίνου
Jennifer DonnelliΣήφης ΖερβουδάκηςΒασίλης ΤσικάραςΚατερίνα ΧλωροκώσταΝοέλ ΜπάξερΚατερίνα ΘεοδώρουΑλεξάνδρα Μυλωνά