Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ ebooks ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο -παρακολουθείτε όλα τα είδη- ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Ματωμένος Δούναβης * Αιθέρια: Η προφητεία * Ζεστό αίμα * Το μονόγραμμα του ίσκιου * Μέσα από τα μάτια της Ζωής! * Οι Σισιλιάνοι ** Ποίηση: Και χορεύω τις νύχτες * Δεύτερη φωνή Ι * Άπροικα Χαλκώματα ** Διάφορα άλλα: Πλάτωνας κατά Διογένη Λαέρτιο * Παζλ γυναικών ** Παιδικά: Τα βάσανα του Τεό και της Λέας * Η μάγισσα Θερμουέλα σε κρίση * Η λέσχη των φαντασμάτων * Το μαγικό καράβι των Χριστουγέννων * Ο αστερισμός των παραμυθιών * Οι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί * Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου * Ο Κάγα Τίο... στην Ελλάδα ** Νουβέλες: Πορσελάνινες κούκλες * Το δικό μου παιδί * Όταν έπεσε η μάσκα

Φεστιβάλ Τεχνών Open September 6

Ο Πολυχώρος VAULT διοργανώνει το 6ο OPEN SEPTEMBER, μια δεκαήμερη γιορτή γεμάτη Τέχνη. Από Performance στις τουαλέτες του Πολυχώρου και Θεατρικοποιημένη προβολή της κλασικής ταινίας του Φρίτς Λανγκ, Μητρόπολη, με ζωντανή μουσική και αφηγηματικά κομμάτια, έως Audiovisual performances και Hip Hop shows, το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Τεχνών Open September περιλαμβάνει μια σειρά από δράσεις που προβάλλουν σχεδόν όλα τα είδη τέχνης. (δείτε τι έγινε και πέρυσι αλλά και πρόπερσι)
To OPEN SEPTEMBER είναι ένα Φεστιβάλ που στόχο του έχει την προώθηση της τέχνης και ειδικότερα της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας και που απευθύνεται σε όλους τους καλλιτέχνες και δημιουργούς κάθε ηλικίας, δίνοντας τους βήμα, να αναδείξουν τη δουλειά τους, να προβάλουν τα μηνύματα τους, να συνεργαστούν με άλλους καλλιτέχνες, να γνωρίσουν φορείς και κοινότητες, να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες, μέσα από την συνύπαρξη τους στον ίδιο χώρο.

Από 22 Σεπτεμβρίου εώς 1 Οκτωβρίου, πάνω από 250 καλλιτέχνες γίνονται οικοδεσπότες του Πολυχώρου VAULT, και υποδέχονται το φιλότεχνο κοινό, παρουσιάζοντας Θεατρικές, Χορευτικές και Μουσικές παραστάσεις, Performances (θεατρικές, μουσικοχορευτικές, διαδραστικές, κλπ), Stand Up, θεατρικό αναλόγιο, Live Μουσική (από παραδοσιακό, ρεμπέτικο και Σμυρναίικο τραγούδι, μέχρι ρεσιτάλ πιάνου, ethnic, rock, Pop, έντεχνη, ηλεκτρονική μουσική, Hip hop, Rap, Break Dance, Beatbox κ.α), DJ sets, Εικαστικές Εγκαταστάσεις, Installation, Εκθέσεις Ζωγραφικής (λάδι σε καμβά, ακουαρέλα, κάρβουνο, ξυλομπογιά, 3D Painting, κλπ), Pop Art, Πυρογραφία, Graffity, Illustration, Χαρακτική, Ξυλογραφία, Φωτογραφία (ψηφιακής, υποβρύχιων still life, γυμνού, πορτρέτου, νεκρής φύσης, δρόμου κλπ), Comic, Κολάζ, Κεραμικής-Batik, Χειροτεχνία και Κατασκευές, Κόσμημα, Μινιατούρες με Βότσαλα, Κατασκευές με Κοχύλια, Γλυπτική, Ταινίες Μεγάλου και Μικρού Μήκους, Οπτικοακουστικά Project, 3D Animation, Video (Art, dance, Performance κλπ), Παρουσιάσεις Διηγημάτων, Λογοτεχνικές Αναγνώσεις, Ποιητικές Συλλογές, Διαλέξεις, Εργαστήρια Κίνησης, Συλλογές Ρούχων, κλπ, δημιουργώντας έναν πυρήνα πολιτισμού που περιλαμβάνει όλες τις μορφές τέχνης.
Παράλληλα το τελευταίο διήμερο του Φεστιβάλ, οι επισκέπτες μπορούν να φέρουν ρούχα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για άστεγους και οικογένειες που τα χρειάζονται, στις ομάδες Hip Hop Smile Festival και HOMBRES που τα περισυλλέγουν (30/09 & 01/10 από 18:00 – 00:00)


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/09
ΕΝΑΡΞΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
19:00 - 24:00 ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ:
Βυθός - Φως στο Ναυάγιο / Έκθεση Ζωγραφικής από την Argy Pappas Tsiota
Έκθεση Comic από τους Ξάνθο Βενιζέλο (Σχέδιο), Άρη Σπάχο (Σενάριο)
Έκθεση Πυρογραφίας από την Σοφία Μητράκη
Έκθεση Ζωγραφικής από την Φαίη Βέβη
Γλυκειά Αναμονή / Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα την εγκυμοσύνη από την Ευγενία Παππά
19:00 - 21:00 ΠΡΟΒΟΛΕΣ (Παρουσία Συντελεστών):
Γεννήθηκα Δύο Φορές (Μικρού Μήκους), Διάρκεια: 5:40
Μοντάζ, screenwriter, Σκηνοθεσία: Θωμάς Γιαννάκης, Σενάριο: Αρετή Καμπίτση, Αφήγηση: Ήριννα Κέρα, Μουσική επένδυση: Ars Sonor, Anonymous Choir, Media sponsor: Μουσική Πυξίδα, Παραγωγή: Film House 2017
Σύνοψη: Μια γυναίκα της μεγαλούπολης καταλαβαίνει πως δεν έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει τη ζωή που κάποτε είχε ονειρευτεί.
Ηθοποιοί: Βερόνικα Κοκκίνου, Μαρία Χλιβίνου, Μαίρη Βούλγαρη, Ιορδάνης Μεταλλίδης
Music Evoked Stories (Οπτικοακουστικό Project), Διάρκεια: 7:39
Δημιουργία - Παραγωγή: Ζωή Δαλαΐνα & Ράλιτσα Ιβάνοβα
Πρόκειται για ένα καλλιτεχνικό πείραμα που διερευνά τους ανθρώπινους συνειρμούς ή/και προβολές, σε σχέση με τη μουσική. Ένα «σουρεαλιστικό» ταξίδι στις προσωπικές, υποκειμενικές εμπειρίες Θεσσαλονικιών διαφόρων ηλικιών, συνηθειών, κουλτούρας εμπνευσμένο από μουσική.
The Voices Of Silence 2 (3D Animation), Διάρκεια: 1:39
Δημιουργός: Πάμελα Στεφανοπούλου
H Pamela Στεφανοπούλου διερευνά τη λέξη «binge» και το ευρύ φάσμα των ερμηνειών και «συμπτωμάτων». Η φράση binge-eating συνήθως αναφέρεται σε διαιτητική πρόσληψη η οποία είναι υπερβολική και χαρακτηρίζεται από την απώλεια του ελέγχου της ποσότητας των τροφίμων που καταναλώνονται.
Επιτιτλισμός για την αρχαιότητα / Sur-titrage pour l'antiquité / Cassandra's action – Angel VI (Μικρού Μήκους), Διάρκεια: 17:44
Σενάριο, Σκηνοθεσία, Performing: Αγγελική Παπαδοπούλου / Παραγωγή: Πανεπιστημιακή ερευνητική ομάδα Όφιν Οφιούχας
Σύνοψη: Το βίντεο είναι ένα οπτικό σχόλιο επάνω στη σχέση του θεού Απόλλωνα με τη σύγχρονη πραγματικότητα και τον τρόπο που παρουσιάζεται στη βάση της διασύνδεσης της αρχαιοελληνικής συνθήκης, και των στοιχείων που τότε λάμβαναν χώρα ως θρησκευτικά, με τον Εθνικοσοσιαλισμό, ιδωμένο από την άποψη της αδελφής του Εκάτης.
Διαβόλου Κάλτσα (Μικρού Μήκους), Διάρκεια: 20'
Σενάριο, Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μαριανός, Πρωτότυπη Μουσική: Αλέκος Βασιλάτος, Μοντάζ: Κώστας Σταμούλης, Σκηνικά - Κουστούμια: Φάνια Κολαιτη
Σύνοψη: Μια παράξενη παράδοση, λέει πως ο άγιος, έφυγε ένα βράδυ απ΄την εικόνα, πήγε στο πανηγύρι, σκαλδάλισε τους πιστούς και ντράπηκε να επιστρέψει…
Ερμηνεία: Δ. Μπίτος, Μ. Δρακοπούλου, Ν. Κακάλιος, Κ. Ζαμπάρας, Σ. Δρόσος, Δ.Τσιλιφώνης, Δ. Ξηρός, Β. Τσιπίδης, Ρ. Πρεβεζά, Λ. Αργυρόπουλος, Γ. Αργυρόπουλος, Κ. Καπετάνιος.
Άτιτλο (Video Performance), Διάρκεια: 30:36
Δημιουργός: Σώτη Καλλία
Το έργο επιχειρεί να ερευνήσει και ενδεχομένως να απαντήσει σε θεμελιώδη ερωτήματα που αφορούν την ύπαρξη.

20:00 ΘΕΑΤΡΙΚΗ PERFORMANCE:
Το Μέρος Διάρκεια: 60'
Σύλληψη-Ερμηνεία: Μαρία Μεθυμάκη
Περιγραφή δράσης: «Το Μέρος», ως εικαστική δράση μακράς διάρκειας, μέσα από τον τόπο αποχωρητήριο προτείνει έναν τρόπο στοχασμού πάνω στην σύγχρονη θηλυκότητα. Τον τρόπο που η γυναικεία φύση αναπτύσσεται πολυδιάστατα μέσω του απο-χωρισμού. Η γυναίκα σήμερα αποδέχεται
ταυτόχρονα: να δημιουργεί, να αποστειρώνει, να καθαρίζει, να ελκύει, να ικανοποιεί, να συγκινεί, να πονά, να σταματά.
21:00 AUDIOVISUAL PERFORMANCE - OPENING PARTY :
Resonance: A generative audiovisual performance by Dj - Vj Fabio
Show με video προβολές και χορευτική μουσική

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/09
19:00 - 24:00 ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ:
Έκθεση Μινιατούρες με Βότσαλα από την Τατιάνα Κόνιακ
Έκθεση Κολάζ από την Ιωάννα Μπέτση
Έκθεση Κατασκευές με Κοχύλια από την Αλεξάνδρα Μωυσόγλου
Έκθεση Χαρακτικής από την Γιάννα Αλεξοπούλου
Έκθεση Ζωγραφικής από την Μελίνα Ανδριάνα Κωνσταντίνου

18:00 - 20:00 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΟΡΟΥ:
Il Viaggio dell’ Αnima / Διάρκεια : 20' / Ομάδα χορού: “Vesmir”.
Τέσσερα σώματα πάνω στη σκηνή δημιουργούν, επηρεάζουν, παρατηρούν την πορεία μιας ψυχής, αφήνοντας το στίγμα τους στην εξέλιξη αυτής της κοινής ψυχής μέσα από την διαφορετικότητα της κάθε μιας.
Sans Titre / Διάρκεια: 20' / Σύλληψη, Χορογραφία, Ερμηνεία: Τζένη Βαγκοπούλου / Μουσική: Τέντ Ρεγκλής
Το έργο πραγματεύεται την αναζήτηση προγονικών σχημάτων και μετασχηματισμών μέσα από τον τρόπο που υπάρχει το σώμα στον χώρο και στον χρόνο. Η φιγούρα ξεκινάει από το μακρινό παρελθόν και φτάνει έως το παρόν και το μέλλον, με το σώμα να γίνεται μάρτυρας αυτής της ιστορικότητας. Το εκλιπών σώμα και τα σημάδια του μεταμορφώνονται σε μια διαρκή αναζήτηση ταυτότητας, σε σημεία ανίχνευσης ενός διερωτώμενου σώματος βρίσκοντας απάντηση στην ίδια την φύση του ανθρώπου.
Cassandra's action – Angel VI / Διάρκεια : 21' / Ομάδα Χορού: Φωτοσκίασις / Χορογραφία-Εκτέλεση: Αγγελική Παπαδοπούλου
Το έργο είναι solo performance και από το πλαίσιο του θεού Απόλλωνα εστιάζεται στη μετουσίωση που έχει υποστεί η θεολογική βάση ιδωμένη πλέον με τις αντιληπτικές προτεραιότητες του δικού μας πολιτισμού, ήτοι το κοινωνιολογικό πρίσμα του νεωτερικού κόσμου και την πολιτική.
XXXY / Διάρκεια : 45' / Ντουέτο σύγχρονου χορού: Aniline Dancetheatre / Χορογραφία-Εκτέλεση: Αλέξανδρος Γκουντινάκης, Νατάσσα Αραμπατζή / Πρωτότυπη μουσική: Myles Therron (Στέλιος
Φραγγόπουλος), μουσική club: Φένια Σκλάβου / Κοστούμια: Ελένη Χασιώτη.
Η παράσταση είναι εμπνευσμένη από τα χρωμοσώματα xx και xy, που διαφοροποιούν και καθορίζουν το φύλο. Οι εικόνες και η κίνηση δομούνται πάνω στις διαφορετικές εκφάνσεις τους, τη δυαδικότητα που δημιουργούν στον κόσμο όπως τον ξέρουμε, αλλά και στο ανθρώπινο σώμα. Το ντουέτο χρησιμοποιεί κινητικές φόρμες σύγχρονου χορού και contact - partnering, καθώς και στοιχεία physical theatre, και πειραματίζεται στη σχέση της κίνησης των σωμάτων σε σχέση με τον ήχο και την ησυχία, την επαφή και την απουσία της.
20:00 ΘΕΑΤΡΟ:
Αποσπάσματα από: Ηλέκτρα - Σοφοκλής, Τρωάδες - Ευριπίδης, Μήδεια - Μποστ. Διάρκεια: 30' / Από την Ειρήνη Γεωργίου

20:30 STAND UP:
Ιστορία μου - One Man Show VS Stand Up / Διάρκεια: 60'
του Σωτήρη Μεντζέλου
Ένα μικρόφωνο, το φλερτ, το «friendzone», ο Μπραντ Πιτ και ο Έντουαρντ Νόρτον, ο Φοίβος από το «Ρετιρέ», τα άστρα και τα ζώδια που φέρνουνε εμπόδια, ο Φρέντυ Μέρκιουρι, ο Χολίδης, τρία χρόνια δραματικής σχολής, η συνθήκη του Κιουτσούκ-Καϊναρτζή, το «Κούπε Πε», μια ριζογκοφρέτα και η Εμμανουέλα δημιουργούν μια ιστορία πάθους, μυστηρίου, έρωτα, γάμου, σεξ, γέλιου, γέλιου στο σεξ, μυστηρίου στον έρωτα και άλλων πιθανών συνδυασμών.
21:30 ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:
Την αλήθεια μόνο τα τραγούδια θα στην πουν / Διάρκεια: 60'
Μουσικό σχήμα: Οι τελευταίοι των ρομαντικών (Κώστας Μπουκουβάλας, Βαρβάρα Πέππα, Χρύσα Κλεισιάρη) και guests μουσικοί.
Οι τελευταίοι των ρομαντικών θα μας παρουσιάσουν δικά τους τραγούδια αλλά θα «πειράξουν» και αγαπημένα από το χώρο του έντεχνου -κι όχι μόνο- τραγουδιού.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/09
18:00 - 24:00 ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ:
Φανταστικό Ταξίδι / Έκθεση Χαρακτικής από την Καίτη Τσαβαρή
Έκθεση Ζωγραφικής από την Χρυσοβαλάντω Γεωργίου
Πλάνη / Έκθεση Χαρακτικής από την Ροδάνθη Κόλλια - Ρίζου
Έκθεση Κεραμικής - Batik από την Δήμητρα Μπαντόλια
Μία εικόνα χίλιες λέξεις και μία λέξη χίλιες εικόνες / Έκθεση Φωτογραφίας και Ποίησης από την Μαρία Παπαναστασίου
18:00 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΗΓΗΜΑΤΩΝ:
Το Βιβλίο των Ονείρων και Η Πολιτεία της Λευτεριάς / Διάρκεια: 120'
Συγγραφέας: Θεμιστοκλής Λυκιαρδόπουλος, Ζωντανή Μουσική: Nadi Nadia Zahoor. Διαδραστική ανάγνωση με θεατρικό αυτοσχεδιασμό, μουσική, τραγούδι, δρώμενα με το κοινό.

19:00 - 21:00 ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ PERFORMANCE:
Πεδίο Βολής Ψ | 2017 από την Εύη Αθανασίου
Ένα γυμνό αντίγραφο σώματος θα είναι στημένο μπροστά από τελαρωμένoυς καμβάδες και ακουμπισμένο σε απομεινάρια τοίχου ενός εγκαταλελειμμένου οικοπέδου, δίπλα από το VAULT, λειτουργώντας ως υποδοχέας βολών κόκκινου χρώματος από την καλλιτέχνη και το κοινό.

19:00 ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:
Live από τους μαθητές του τραγουδιστή και καθηγητή φωνητικής Διονύση Αποστολόπουλου.

20:00 ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ:
Α-Ω (Διάλογοι μεταξύ ενός Α και ενός Ω) της IRIS AZ, συμμετέχει ο Παναγιώτης Βασιλείου. Διάρκεια: 30'
Ο Α και ο Ω δεν έχουν φύλο, ηλικία, ιδιότητα, εθνικότητα. Δε λειτουργούν σε συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια. Βρίσκονται ταυτόχρονα παντού και πουθενά και συζητάνε.

21:00 ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:
Live από τους Greedy little men / Διάρκεια: 120'
Νεανική Rock Band με διασκευές και δικά τους τραγούδια.
ΔΕΥΤΕΡΑ 25/09
19:00 - 23:00 ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ:
Έκθεση Φωτογραφίας από την Μάλλιου Λαμπρινή
Έκθεση Ζωγραφικής από την Μαρίνα Ροβίθη
Έκθεση Ζωγραφικής από την Μαλβίνα Σπυρολάρη
Έκθεση Ζωγραφικής από την Μανταλένα Γκινοσάτη
Έκθεση Ζωγραφικής από την Βικυ Σαμουηλιδου
Εικαστική Εγκατάσταση από τους Πάνο Κολλιά και Χρήστο Κατσίνη
Έκθεση Ψηφιακής Φωτογραφίας από τους Λένα Σιώπη και Θανάση Αθανασιάδη
21:00 ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ PERFORMANCE:
Από τους Γιώργος Χανός, Κωστής Μπαρμπαγιαννέρης, Παρασκευή Κόλλια / Διάρκεια: 30'
Τρεις άνθρωποι εξερευνούν την αντίθεση του παραδοσιακού με το μοντέρνο, του καθημερινού με το
εξεζητημένο, του ονειρικού με το πεζό. Χρησιμοποιούν το P.M.S. (Prepared Music Surface), ένα πρωτότυπο μουσικό όργανο του οποίου ο ήχος παράγεται μέσα από καθημερινά αντικείμενα προσαρμοσμένα σε μία ξύλινη επιφάνεια και το hang, ένα κρουστό όργανο με νερένιο ήχο. Με τη χρήση μικροφώνων επαφής, ο ήχος μεταφέρεται σε ηλεκτρονικό υπολογιστή όπου επεξεργάζεται σε ζωντανό χρόνο, δημιουργώντας καινούρια επίπεδα που συνυπάρχουν.
21:00 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΠΡΟΒΟΛΗ - ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ:
Μητρόπολη / Διάρκεια: 120'
Σκηνοθεσία: Διονύσης Λυκιαρδόπουλος
Θεατρικοποιημένη προβολή της κλασικής ταινίας ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ του 1926, του Φρίτς Λανγκ, με ζωντανή μουσική και αφηγηματικά κομμάτια

ΤΡΙΤΗ 26/09
19:00 - 23:00 ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ:
Tailor's Art Handmade / Συλλογή Ρούχων από την Νατάσσα Σεργιάδη
Λόγχη εκεντήθη… / Έκθεση Ζωγραφικής από την Ειρήνη Ρήγα
Έκθεση Ζωγραφικής από την Μαργαρίτα Κουνενή Grenier
Έκθεση υποβρύχιων still life φωτογραφιών από την Μαρία Μάχου
Στη Μνήμη - Απόπειρα διατήρησης - Τιμονιέρης / Μικτή τεχνική σε κάδρο / Έκθεση κατασκευών από τον Γεώργιο Μπουρολιά
Έκθεση Illustration από την Leah Lionheart
Απουσία Ψευδαισθήσεων - Ξεχασμένη Αποσκευή / Έκθεση Γλυπτικής και Κολάζ από την Σοφία Μανιατάκη
Fallout / Έκθεση Φωτογραφίας από τον Πέτρο Βαζακόπουλλο
20:00 ΠΡΟΒΟΛΗ:
Η Μύγα / Κινηματογραφημένη Θεατρική Παράσταση / Διάρκεια: 75'
Σκηνοθεσία: Διονύσης Λυκιαρδόπουλος
Στα μέσα της δεκαετίας του 50 στην Γαλλία ένας επιστήμονας πειραματίζεται με την μεταφορά ύλης , όμως ένα τρομερό ατύχημα τον βάζει σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή. Η παράσταση βασίστηκε στο διήγημα Επ. Φαντασίας του Ζώρζ Λάγκελαν και την θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία έκανε ο Διονύσης Λυκιαρδόπουλος / Ηθοποιοί: Στέργιος Ιωάννου, Σταμάτης Κακαβελάκης, Ιορδάνης Καλέσης, Ιρις Κανδρή, Μελισσάνθη Ρεγκούκου, Ελενα Τριανταφύλλου / Σκηνικά - κουστούμια: Κική Μήλιου / Φωτισμοί: Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, Ευριδίκη Γεωργίου / Ειδικά Εφέ: Κωστής Αντωνίνης
21:00 MΟΥΣΙΚΗ - LIVE:
The shadow παρουσίαση δίσκου της Emi Path / Διάρκεια: 60'
Οι συνθέσεις, επηρρεασμένες από τις σουρεαλιστικές εικόνες που μπορεί να δημιουργήσει το μυαλό, βασίζονται στο πιάνο και την ονειρική φωνητική ερμηνεία της Emi και πλαισιώνονται με μελαγχολικές μελωδίες από το βιολί καταλήγοντας σε ξεσπάσματα.
ΤΕΤΑΡΤΗ 27/09
19:00 - 23:00 ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ:
Iron Faces / Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας και τη διαδραστική τους σχέση με την ανθρώπινη παρουσία από τον Κώστα Πασχάλη
Moment΄s / Έκθεση φωτογραφίας από την Μαρία Παλαβούρα
Αύγουστος / Έκθεση Ζωγραφικής με θέμα τη θάλασσα από τον Βλάση Μιχόπουλο
Έκθεση Ασπρόμαυρης Φωτογραφίας από τον Χρήστο Μαλτέζο
Έκθεση Κοσμήματος και Χειροτεχνίας από σύρμα, πηλό και ντεκουπάζ από την Λία Μπάρμπα
Έκθεση Κοσμήματος και Διακοσμητικών Αντικειμένων από πηλό από την Ελπίδα Γιαννόπουλου
Το Αλφαβητάρι / Έκθεση Μικτής Τεχνικής και Κατασκευών, Έκθεση Κοσμήματος και Διακοσμητικών Αντικειμένων από αλουμίνιο και πηλό από την Μάγδα Αρβανιτοπουλου
20:00 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:
Στόμα Γεμάτο Χώμα / Διάρκεια: 60'
Θεατρική ομάδα: Άγρια Σκέψη (Αναστασία Δεμέστιχα, Σάββας Πογιατζής, Βασίλης Τύρος)
Ο κόσμος τελειώνει. Σε αυτό το δυστοπικό σύμπαν, ένα ζευγάρι απομονώνεται σε ένα κρησφύγετο προκειμένου να προφυλαχθεί από την δηλητηριασμένη ατμόσφαιρα. Εκεί, ωστόσο, υπάρχει μια και μοναδική αντιασφυξιογόνος μάσκα.
21:00 ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ:
Ειμαρμένη / Διάρκεια: 93'
Σενάριο, Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μαριανός
Σ' ένα μικρό νησί, κάποιος άγιος, πρόκειται να αναγνωρισθεί επίσημα από την εκκλησία. Η εικόνα του, που έξι αιώνες σώζεται, δεν έχει πρόσωπο. Ένας συγγραφέας, βιώνοντας ένα καταστροφικό διήμερο, ανακαλύπτει πως υπήρξε αγιογράφος, που με την έκλυτη ζωή που έκανε, έγινε αιτία ν' αποδοθούν στον άγιο οι δικές του πράξεις. Οι νησιώτες φόρτωσαν στον άγιο τα κρίματα του αγιογράφου Του, πατώντας στο ατελές της αγιογραφίας. Στην προσπάθειά του ν' ανακαλύψει την αλήθεια ο Συγγραφέας θα 'χει άσχημο τέλος. Το σώμα του ανακαλύπτεται κακοποιημένο, καιρό μετά. Ένας ρεπόρτερ, αναλαμβάνει να καλύψει το γεγονός, μα συναντά την κλειστή κοινωνία που αρνείται να μιλήσει.
Ηθοποιοί: Δ. Μπίτος, Σ. Ταχτσόγλου, Γ. Ζουγανέλλης, Α. Παναγιωτίδης, Κ. Ιμπροχώρη, Α. Παππά, Ε. Καλούδης, Ι. Καλογρίδη, Γ. Μποσταντζόγλου, Β. Κολάσης, Ι. Παπαζήσης, Μ. Ιατρόπουλος, Σ. Ιωάννου, Μ. Δρακοπούλου, Ν. Αλευράς, Τ. Βαμβακίδης, Γ. Κωβαίου, Κ. Φλωκατουλας, Δ. Τσιλιφώνης, Δ. Ξηρός, Β. Τσιπίδης, Κ. Ζαμπάρας, Σ. Δρόσος, Ν. Κακάλιος, Σ. Μπαφέτης, Ρ. Πεδιαδιτάκη, Δ. Νεονάκη, Λ. Βασιλείου κ.ά / Τραγουδά ο Χρήστος Θηβαίος / Εμφανίζονται και τραγουδούν: Μ. Εγγλέζου, Μ. Ασσερ, Π. Αμπαζης, Miss Cherry / Φυσσαρμόνικα παιζει ο Λάκης με τα Ψηλά Ρεβέρ / Παραγωγος: Σταύρος Μελέας / Φωτογραφία: Κώστας Σταμούλης Μουσική: Αλέκος Βασιλάτος / Ήχος: Πέτρος Σμυρλής / Sound design: Νίκος Μιχαλοδημητράκης / Μοντάζ: Χαρά Κλή / Σκηνογράφος- Ενδυματολόγος: Φάνια Κολαίτη

21:15 ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ:
Χάρτινο το τραγουδάκι, από τον Χρίστο Θεσσαλονικεύς / Διάρκεια: 120'
Μουσική με κιθάρα - φωνή από το θέατρο και τον κινηματογράφο. Τραγούδια που κάνουν μια παρέα σαν θεατρική παράσταση. Σε απλά ελληνικά, των ποιητών και των ονειροπόλων.

ΠΕΜΠΤΗ 28/09
19:00 - 23:00 ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ:
Έκθεση Μεταλλικών Γλυπτών σε μικρές και μεγάλες διαστάσεις από τον Ηλία Ατσόνιο
Τρέλα και Σχιζοφρένια / Έκθεση από Εξπρεσιονιστικά Σχέδια και Γλυπτά από την Θεώνη Καρλάφτη
Έκθεση Φωτογραφίας από τον Άρη Ρουπίνα
Έκθεση Φωτογραφίας από την Ευαγγελία Ραφτοπούλου
Μια γυναίκα κι ένας άντρας… / Έκθεση Γλυπτικής από την Φιόνα Ρασσιά
Νάρκισσος, Ερμής / Έκθεση Ζωγραφικής 3D Painting από τον Κωνσταντίνο Βερούτη

19:00 ΠΡΟΒΟΛΗ ΒΙΝΤΕΟ - ΔΙΑΛΕΞΗ:
Ελούδα, αλληλεγγύη στην εντοπιότητα / Διάρκεια: 60' / Από την Μαρία Σόφτση
Βίντεο με διάλεξη για το πειραματικό εγχείρημα αυτάρκειας και εντοπιότητας σε τουριστική μικρή
επιχείρηση. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

20:00 ΜΟΥΣΙΚΗ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:
Γυναίκες στον Καθρέφτη / Διάρκεια: 60' / Όμάδα: Eä – Ενημέρωση, Κατανόηση, Αποδοχή
Κείμενα: Δημήτρης Πλαβούκος, Βαγγέλης Μακρής Μουσική: Βαγγέλης Μακρής, Στίχοι: Βαγγέλης Μακρής, Αναστασία Δούκα / Μονόλογοι: Φανή Γρύλλη, Δήμητρα Τζιμούρτου, Νάνσυ Πλαβούκου, Χριστίνα Παπανδρέου, Κατερίνα Τσαντήλα, Ειρήνη Μαντοπούλου Τραγούδι: Δήμητρα Καλαβρέζου, Κριστίνα Οαντσέα, Δώρα Κυρίου, Ντιάνα Putkaradze, Βαγγέλης Μακρής
Η παράσταση θίγει σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα σεξισμού, στερεοτύπων, καταπίεσης και κακοποίησης που αντιμετωπίζουν διαχρονικά οι γυναίκες με τρόπο καυστικό, συγκινητικό και άμεσο. Έξι γυναίκες αφηγούνται τις ιστορίες της ζωής τους και τραγουδούν για τον έρωτα, την αγάπη, τη βία και την καταπίεση που βιώνουν καθημερινά.

21:00 DJ SET:
Μουσικές Επιλογές από τον σκηνοθέτη κι ηθοποιό Βαγγέλη Λάσκαρη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/09
19:00 - 24:00 ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ:
Βαθύς Ύπνος / Έκθεση Ζωγραφικής με λάδι σε καμβά από τον Γιώργο Λουλούδη
Γέφυρα από την παιδική αθωότητα στην υπερενήλικη συνέπεια /Έκθεση Φωτογραφίας από τον Νίκο Πλατή
ΤΙΤΑΝΙΑ / Έκθεση Αbstract Ζωγραφικής με ασπρόμαυρα έργα από την Ειρηνη Ανδρίτση
Έκθεση Ζωγραφικής με Μολύβι από την Γιαννα Καλή
Έκθεση Φωτογραφίας από τον Χρήστο Κατρούτσο
Έκθεση Ζωγραφικής από τον Κωνσταντίνο Ατσαλή
Έκθεση Χειροποίητου Κοσμήματος από Μάρμαρο, Όνυχα, Γρανίτη, Βασάλτη από τον Πάνο Χαβιαρά
19:30 VIDEO ART – PERFORMANCE:
Η_προί_κα
Σύλληψη, σκηνοθεσία, video art: Αλίκη Αρναούτη / Συμμετέχουν: Ν.Ανδρεάδης - Ρουπάκας, Σ.Κοροπούλης, Σ. Καλαμπάκα, Κ. Ιωσηφίδου-Βασιλάκου, Κ. Μίχα, Κ. Τσιβόλα και Μ. Μαργέλου.
Εγκλωβισμένη στην δαντελένια προίκα της και τα κοινωνικά “πρέπει” η γυναίκα ευνουχίζει τους γιους της, πνίγοντας τους πολύ πιο ύπουλα από τις “αξιοπαθούσες” κόρες της. Ακούγονται αποσπάσματα από το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα του Φ. Γκ. Λόρκα.

20:00 ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
P S Anarchy
Το pop art στοιχείο και ο σουρεαλισμός βρίσκονται σε πλήρη έξαρση και Αναρχία
Επιμελήτρια: Νικολένα Καλαϊτζάκη / Με τους Γιώργο Μαραγκουδάκη, Ειρήνη Μονομμάτου και Sonke
20:15 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:
Casting παρά…λόγου / Διάρκεια: 60'
Θεατρική ομάδα: Πρίγκιπες της Δανιμαρκίας / Πρωτότυπη Σύλληψη: Αλεξία Παγανή – Κέλλυ Καρακούλη Διασκευή κειμένου: Αλεξία Παγανή / Σκηνοθεσία: Σταυρούλα Δάμπαλη / Ηθοποιοί: Άγγελος Μπαμπάλας, Αλεξία Παγανή, Γκόλφω Σταυρακέλη
Οι 3 καλύτεροι ηθοποιοί της Ελλάδας –και όχι μόνο– έρχονται για ακόμη μία φορά έτοιμοι να δώσουν άλλο ένα ρεσιτάλ γέλιου με βάση το stand up comedy. Βιώνουν τις πιο απρόβλεπτες καταστάσεις μέσα από την προσπάθειά τους να κάνουν σεμινάριο και audition στο κοινό αυτοσχεδιάζοντας μαζί του, την στιγμή που και οι ίδιοι εθελοτυφλούν όσον αφορά το θέατρο και τον κόσμο γενικότερα, εκφράζοντας την δική τους, ξεκαρδιστική, εκδοχή πάνω σε αυτό  και φυσικά πάνω στην επικαιρότητα.

21:00 ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:
Rose’s Band / Μαρία Σταυριανουδάκη- Χριστίνα Μέτσικα
Δύο φωνές, κλασική κιθάρα, παραδοσιακά και σύγχρονα κρουστά συνθέτουν τον ήχο του σχήματος.
Οι επιρροές από το προπολεμικό ρεμπέτικο και το Σμυρναίικο τραγούδι συναντούν τις σύγχρονες μουσικές, με κεντρικό άξονα την παραδοσιακή, διεθνή και ελληνική μουσική.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/09
13:00 - 15:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ:
νΟμαδικό Παιχνίδι από την Εύη Θανέλλα (Μέρος Α΄)
Μέσα από το παιχνίδι, τη σωματικότητα και την απόλαυση της διαδικασίας, εξερευνούμε τις δυνατότητες της δημιουργικής έκφρασης βιώνουμε τη συνάντηση και την επικοινωνία σε μια ενήλικη καθημερινότητα όπου... ζούμε μια περιπέτεια!

18:00 - 24:00 ΣΥΛΛΟΓΗ ΡΟΥΧΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ και ΕΙΔΩΝ 1ης ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΑΣΤΕΓΟΥΣ από την Ομάδα “Hip Hop Smile Festival” (Πρόκειται για ένα καλλιτεχνικό φεστιβάλ με άξονα το Hip Hop, του οποίου μέρος των εσόδων πάνε στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό Το Χαμόγελο Του Παιδιού).

18:00 - 24:00 ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ:
Έκθεση Φωτογραφίας από τους εθελοντές της ομάδας “Hip Hop Smile Festival”
Έκθεση Φωτογραφίας και έκθεση Comic από τον Νίκο Kαρμαν

18:30 ΜΟΥΣΙΚΗ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:
Γυναίκες στον Καθρέφτη / Διάρκεια: 60'
Όμάδα: Eä – Ενημέρωση, Κατανόηση, Αποδοχή / Κείμενα: Δημήτρης Πλαβούκος, Βαγγέλης Μακρής Μουσική: Βαγγέλης Μακρής, Στίχοι: Βαγγέλης Μακρής, Αναστασία Δούκα
Μονόλογοι: Φανή Γρύλλη, Δήμητρα Τζιμούρτου, Νάνσυ Πλαβούκου, Χριστίνα Παπανδρέου, Κατερίνα Τσαντήλα, Ειρήνη Μαντοπούλου Τραγούδι: Δήμητρα Καλαβρέζου, Κριστίνα Οαντσέα, Δώρα Κυρίου, Ντιάνα Putkaradze, Βαγγέλης Μακρής
Η παράσταση θίγει σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα σεξισμού, στερεοτύπων, καταπίεσης και κακοποίησης που αντιμετωπίζουν διαχρονικά οι γυναίκες με τρόπο καυστικό, συγκινητικό και άμεσο. Έξι γυναίκες αφηγούνται τις ιστορίες της ζωής τους και τραγουδούν για τον έρωτα, την αγάπη, τη βία και την καταπίεση που βιώνουν καθημερινά.

20:00 - 20:30 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΟΡΟΥ:
Εκκρεμότητα / Διάρκεια: 25'
Σύλληψη - Χορογραφία: Μάρω Πέτλη / Χορεύει, Δημιουργική Επεξεργασία: Κατερίνα Γεβετζή
Μια Solo χορογραφία για την προσωπική ιστορία του καθενός. Παίζοντας με τους ήχους και τις εικόνες, με αφορμή ένα παλτό και έναν γάντζο, με αφετηρία ένα σώμα που βρίσκεται σε εκκρεμότητα, ξεκινάει το ταξίδι ενός ανθρώπου προς κάτι καινούριο και άγνωστο.
Osmosis /Διάρκεια: 5'
Xορογραφία, Ερμηνεία: Ελένη Κόντζιλα, Γιάννης Μήτσος, Βίντεο: Γιώργος Ταμπακάκης
Πρωτότυπη Μουσική: Spyros Pan
Οι χαρακτήρες είναι πλάσματα άχρονα, άφυλα, που κινούνται με τρόπους διαφορετικούς μεταξύ τους. Συναντιούνται και χορεύουν σαν ένα σώμα μέχρι που καταλήγουν να ενσωματώσουν στις κινήσεις τους ο ένας στοιχεία του άλλου. Η κίνηση παραπέμπει σε σχήματα που δημιουργούν οι μικροοργανισμοί κατά τη διάρκεια μιας χημικής ένωσης ή ενός φυσικού φαινομένου όπως είναι η ώσμωση.
21:00 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:
Ψευδείς+πλήν Αισθήσεις (βασισμένο στις Ψευδαισθήσεις του Ι.Βιριπάγιεφ) / Διάρκεια : 60'
Ομάδα: Όμιλος Φίλων Θεάτρου Λιβαδειάς / Σκηνοθεσία-επιμέλεια κειμένου: Ιωάννα Νιάχα Ηθοποιοί: Ειρήνη Γουργιώτη, Κωνσταντίνος Δημητρέλος, Δημήτρης Λεβέντης Σοφία Κοσκινά Μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Λεβέντης
Περιγραφή έργου: Δύο παντρεμένα ζευγάρια, μας αφηγούνται την κοινή τους πορεία και μέσα από μια σειρά αποκαλύψεων αντιλαμβανόμαστε ότι τίποτα δεν είναι σταθερό μέσα στο τεράστιο σύμπαν που ζουν. Ερωτικά τρίγωνα που αλλάζουν συνεχώς μετά από κάθε εξομολόγηση.
21:30 HIP HOP SHOW - RAP, BREAK DANCE, BEATBOX
Ομάδα: Hip Hop Smile Festival

ΚΥΡΙΑΚΗ 01/10
13:00 - 15:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ:
νΟμαδικό Παιχνίδι / Από την Εύη Θανέλλα / (Μέρος Β΄)
Μέσα από το παιχνίδι, τη σωματικότητα και την απόλαυση της διαδικασίας, εξερευνούμε τις δυνατότητες της δημιουργικής έκφρασης βιώνουμε τη συνάντηση και την επικοινωνία σε μια ενήλικη καθημερινότητα όπου... ζούμε μια περιπέτεια!

18:00 - 24:00 ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΕΙΔΩΝ 1ης ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ AΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΗ
Ομάδα: HOMBRES

18:00 - 18:45 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΟΡΟΥ - ΠΟΙΗΣΗ:
Εκκρεμότητα / Διάρκεια: 25'
Σύλληψη - Χορογραφία: Μάρω Πέτλη / Χορεύει, Δημιουργική Επεξεργασία: Κατερίνα Γεβετζή
Μια Solo χορογραφία για την προσωπική ιστορία του καθενός.
Παίζοντας με τους ήχους και τις εικόνες, με αφορμή ένα παλτό και έναν γάντζο, με αφετηρία ένα σώμα που βρίσκεται σε εκκρεμότητα, ξεκινάει το ταξίδι ενός ανθρώπου προς κάτι καινούριο και άγνωστο.
Osmosis /Διάρκεια: 5'
Xορογραφία, Ερμηνεία: Ελένη Κόντζιλα, Γιάννης Μήτσος, Βίντεο: Γιώργος Ταμπακάκης, Πρωτοτυπη Μουσική: Spyros Pan
Οι χαρακτήρες είναι πλάσματα άχρονα, άφυλα, που κινούνται με τρόπους διαφορετικούς μεταξύ τους. Συναντιούνται και χορεύουν σαν ένα σώμα μέχρι που καταλήγουν να ενσωματώσουν στις κινήσεις τους ο ένας στοιχεία του άλλου. Η κίνηση παραπέμπει σε σχήματα που δημιουργούν οι μικροοργανισμοί κατά τη διάρκεια μιας χημικής ένωσης ή ενός φυσικού φαινομένου όπως είναι η ώσμωση.
Αναμνήσεις / Βιντεοποίημα / Διάρκεια: 1'
Της Καρίνας Βέρδη / Προβολή παρουσία της ποιήτριας

19:00 ΔΙΑΛΕΞΗ:
Ο φόβος της γελοιότητας στην τέχνη του χορού / Διάρκεια: 60'
Από την Μαρίνα Μαυρογένη
Στόχος της συγκεκριμένης διάλεξης: Η απενοχοποίηση της αρνητικής χροιάς ως προς την λέξη γελοιότητα, αλλά και η απενοχοποίηση της εικόνας μας παραστατικά, κάνοντας χρήση της έννοιας αυτής. Η Εισηγήτρια προτείνει τρόπους ένταξης μιας πιο ελαφριάς διάθεσης στα έργα εάν και εφόσον αυτό κρίνεται αναγκαίο.
19:15 ΠΟΙΗΣΗ:
Ποιήματα του Σταύρου Καμπάδαη επενδυμένα με ηλεκτρονική πειραματική μουσική από την μουσική κολλεκτίβα Kyrck. Διάρκεια: 60'
Απαγγελία: Σταύρος Καμπάδαης Μουσική: Ντίνος Σάμπαλης

20:00 ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΔΙΑΛΕΞΗ:
Urban Anarchy / Διάρκεια: 90'
Από την Ευαγγελία Βασιλείου
Μια ιδέα που στηρίζεται στους πυλώνες Άνθρωπος - Αναρχία - Πνευματικότητα

20:30 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ SOLO ΠΙΑΝΟ:
Φτάνουν λίγες νότες για να αλλάξει ο κόσμος / Διάρκεια: 60'
Από τον Κώστα Μπουκουβάλα
Στα χνάρια των Mertens, Nyman και Tiersen, o μινιμαλιστής συνθέτης Κώστας Μπουκουβάλας ερμηνεύει στο πιάνο κομμάτια από το cd του, Φτάνουν λίγες νότες για να αλλάξει ο κόσμος (Protasis 2011) αλλά και από το επερχόμενο cd του Music for an unwritten film.

21:30 LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ:
M.o.re (Pop-Rock συγκρότημα από την Αθήνα)
Γιάννης Κουμαριανος: Φωνητικά, Κιθάρα Νίκος Προμπονάς: Kιθάρα-Φωνητικά Ιωάννα Παπαγιάννη: Τύμπανα
«I never paint dreams or nightmares. I paint my own reality» είπε η Frida Kahlo και κάπως έτσι γεννήθηκαν οι M.O.RE. (My Own Reality) Με τα μουσικά τους πινέλα ανά χείρας συνέθεσαν ξεχωριστές μουσικές και έδωσαν το δικό τους χρώμα σε αγαπημένα Rock και Pop τραγούδια!
INFO!
Διάρκεια Φεστιβάλ: 22 Σεπτεμβρίου έως 01 Οκτωβρίου
Ώρες Λειτουργίας : 18:00 – 00:00 (ανάλογα με τις εκδηλώσεις)
Οι εκδηλώσεις παρουσιάζονται σε όλους τους χώρους του VAULT.
Οι εκθέσεις και εγκαταστάσεις θα εκτίθενται στο VAULT σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ.
Οι παρουσιάσεις γίνονται από τους δημιουργούς.
Στα εγκαίνια θα παρεβρίσκονται οι δημιουργοί - καλλιτέχνες.
Γενική είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις (ανά ημέρα): 5 ευρώ (με μπύρα, κρασί, αναψυκτικό, χυμό ή καφέ)
Υπεύθυνος / Διοργανωτής του Φεστιβάλ Open September: Μάνος Αντωνιάδης

VAULT THEATRE PLUS
Μελενίκου 26 Βοτανικός, Αθήνα
Τηλ. Επικοινωνίας-πληροφορίες-κρατήσεις: 2130356472 – 6945993870
Email: vaulttheatre.gr@gmail.com
(ώρες λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου: 11:00 - 14:00 και 17:00 - 21:00)

ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
΄΄Εξι τίτλοι από τις εκδόσεις ΕλκυστήςΌταν έπεσε η μάσκα, Κωνσταντίνας ΜαλαχίαΤο μαγικό καράβι των Χριστουγέννων, Θάνου ΚωστάκηΗ λέσχη των φαντασμάτων, Κυριακής ΑκριτίδουΟ αστερισμός των παραμυθιών, Λίτσας ΚαποπούλουΟ Κάγα Τίο... στην Ελλάδα, Καλλιόπης ΡάικουΠαζλ γυναικών, Σοφίας Σπύρου
Το μονόγραμμα του ίσκιου, Βαγγέλη ΚατσούπηΗ μάγισσα Θερμουέλα σε κρίση, Χριστόφορου ΧριστοφόρουΠλάτωνας κατά Διογένη ΛαέρτιοΚαι χορεύω τις νύχτες, Γαβριέλλας ΝεοχωρίτουΑιθέρια: Η προφητεία, Παύλου ΣκληρούΠορσελάνινες κούκλες, Δέσποινας ΔιομήδουςΆπροικα Χαλκώματα, Γιώργου Καριώτη
Το δικό μου παιδί!, Γιώργου ΓουλτίδηΟι Σισιλιάνοι, Κωνσταντίνου ΚαπότσηΜέσα από τα μάτια της Ζωής!, Βούλας ΠαπατσιφλικιώτηΖεστό αίμα, Νάντιας Δημοπούλου
Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου, Ελένης ΦωτάκηΟι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί, Κωνσταντίνου ΤζίμαΔεύτερη φωνή Ι, Γιάννη Σμίχελη