Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ ebooks ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο -παρακολουθείτε όλα τα είδη- ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Αιθέρια: Η προφητεία * Ζεστό αίμα * Το μονόγραμμα του ίσκιου * Μέσα από τα μάτια της Ζωής! * Οι Σισιλιάνοι * Όλα θα πάνε καλά ή και όχι * Νυχτοπερπατήματα ** Ποίηση: Και χορεύω τις νύχτες * Δεύτερη φωνή Ι * Άπροικα Χαλκώματα * Σκοτεινή κουκκίδα ** Διάφορα άλλα: Πλάτωνας κατά Διογένη Λαέρτιο * Παζλ γυναικών * Rock Around... Women! ** Παιδικά: Η λέσχη των φαντασμάτων * Το μαγικό καράβι των Χριστουγέννων * Ο αστερισμός των παραμυθιών * Οι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί * Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου * Ο Κάγα Τίο... στην Ελλάδα ** Νουβέλες: Πορσελάνινες κούκλες * Το δικό μου παιδί * Όταν έπεσε η μάσκα

Βάλτε στην ατζέντα του Νοέμβρη

Μερικά πραγματάκια... από εκείνα που συμβαίνουν στην πόλη προς ενημέρωση κάθε πιστού. Αυτό τον Νοέμβριο θα δούμε μεταξύ άλλων... όλα τα παρακάτω αλλά και αυτά εδώ!

ΔΟΝΑ ΡΟΖΙΤΑ
Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα
Τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου Ισπανού συγγραφέα Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα (συμπληρώνονται 80 χρόνια από τη δολοφονία του), η Κεντρική σκηνή του «Θ.Ε.Σ.Μα» παρουσιάζει φέτος το αριστούργημα του συγγραφέα ΔΟΝΑ ΡΟΖΙΤΑ σε μετάφραση-σκηνοθεσία Μαίρης Βιδάλη.
Το έργο θα παρουσιαστεί στην Αθήνα για 4 μόνο παραστάσεις, Σάββατο 12/11/2016 ώρες 6:00μ.μ και 9:00μ.μ. και Κυριακή 13/11/2016 ώρες 6:00μ.μ και 9:00μ.μ. στο Διάχρονο Θέατρο της Μαίρης Βιδάλη στον Νέο Κόσμο (Πυθέου 50–52, Τηλ: 2107233229)
Η Ροζίτα, μια νέα ορφανή κοπέλα ζει στη Γρανάδα με τους θείους της και την παραμάνα της. Ο θείος της καλλιεργεί στο θερμοκήπιό του σπάνια λουλούδια. Το πιο αγαπημένο του και το πιο σπάνιο, είναι το τριαντάφυλλο «Rosamutabile», που σημαίνει «μεταβαλλόμενο τριαντάφυλλο». Το τριαντάφυλλο αυτό, το πρωί είναι κόκκινο, το απόγευμα γίνεται άσπρο και το βράδυ φυλλορροεί.
Η Ροζίτα, ερωτευμένη και αρραβωνιασμένη με τον ξάδελφό της, αναγκάζεται να τον αποχωριστεί όταν αυτός φεύγει για την Αμερική, δίνοντάς της την υπόσχεση ότι θα ξαναγυρίσει και θα την πάρει μαζί του.
Μετάφραση-Σκηνοθεσία: Μαίρη Βιδάλη
Κοστούμια: Βεστιάριο Διάχρονου Θεάτρου
Μουσική επένδυση: Μάριος Τόκας-Αρχείο "Διάχρονου Θεάτρου"
Χορογραφίες: Μάνθα Νιώρα
Φωτογραφίες: Αντώνης & Βάσω Βλαχογιάννη
Παίζουν: Ροζίτα (πρόσωπο σκηνοθετικής παρέμβασης): Νίτσα Γεωργοπούλου, Δόνα Ροζίτα: Ειρήνη Καραγιώργου, Θείος: Μπάμπης Χαμπίπης, Θεία: Ελένη Αρχοντή, Παραμάνα: Βιβή Ζαφείρη, Ανηψιός: Θοδωρής Στέφος, 1η Μανόλα/Αγιόλα: Βιβή Γκίκα, 2η Μανόλα: Πένυ Μαγκλάρα, 3η Μανόλα: Βαγγελιώ Κουτσομπλή, Κύριος Χ: Ανδρέας Ροδίτης, κ. Ενρικέτα: Κούλα Μπούσιου, 1η κόρη/Εσκαρπίνα: Ελισάβετ Παπαλέξη, 2η κόρη: Γιώτα Κατσίκα, Δον Μαρτίν: Κώστας Διαμαντόπουλος, Νεαρός: Κώστας Μαστρογιάννης
Διάρκεια: 75 λεπτά

Καλιφόρνια ντρίμιν
Στη σημερινή κοινωνία της κατανάλωσης προκατασκευασμένων ονείρων, ο αναστοχασμός πάνω στην έννοια «ονειρεύομαι» είναι, όχι απλά χρήσιμος, αλλά ζωτικά απαραίτητος. Το εντυπωσιακά επίκαιρο Καλιφόρνια ντρίμιν που διαποτίζεται απ’ το ιδιαίτερα αιχμηρό χιούμορ του Βασίλη Κατσικονούρη έχει όλα τα χαρακτηριστικά της κωμωδίας, αλλά όχι μόνο. Δύο κορίτσια και δύο αγόρια -ναυαγοί της ελπίδας- πιάνονται απ’ την πρώτη σανίδα ονείρου που θα βρουν μπροστά τους για να σωθούν. Δεν ξέρουν κολύμπι.
Κανείς δεν τους έμαθε πώς να ζουν. Οι γονείς τους είναι «αδικαιολογήτως απόντες» μέσα στο πέλαγος που τους κληροδότησαν. Οι τέσσερις νέοι παρασύρονται σε περιπέτειες που ενώ προκαλούν το γέλιο, αφήνουν ωστόσο μία πικρή επίγευση. Ποια ακτή τους περιμένει άραγε; Στην παράσταση στο θέατρο Tempus Verum-Εν Αθήναις, συνταξιδεύουμε με τα παιδιά αυτά, μέσα στα όνειρά τους, επιχειρώντας ουσιαστικά να επαναπροσδιορίσουμε τα δικά μας όνειρα.
Σκηνοθεσία: Θανάσης Χαλκιάς
Επιμέλεια σκηνικών-κοστουμιών: Γεωργία Μπούρδα
Πρωτότυπη μουσική, επιμέλεια μουσικής: Κώστας Βόμβολος
Σχεδιασμός φωτισμών: Ελίζα Αλεξανδροπούλου
Βοηθοί Σκηνοθέτη: Ραφαέλα Ακαμωτάκη, Ειρήνη Οικονομίδου
Σχεδιασμός αφίσας: Γιάννης Κατσάνος
Φωτογραφίες-teaser: Αλέξανδρος Κόρπης
Επικοινωνία: Χρύσα Ματσαγκάνη
Παίζουν: Γιάννης Ιωάννου, Μάγδα Κόρπη, Σεβίνα Μαραγκού, Γιώργος Σύρμας
Κάθε Κυριακή στις 21:00 στο Θέατρο Tempus Verum-Εν Αθήναις, Ιάκχου 19, Γκάζι (Στάση μετρό Κεραμεικός), τηλ. 2103425170
Διάρκεια: 90 λεπτά.
Les Trois Femmes - Swing Jazz Group
Les Trois Femmes είναι ένα γυναικείο φωνητικό τρίο που εμπνέεται από τις μουσικές της δεκαετίας του 20, του 30 και του 40. Οι πρωτότυπες και μοναδικές μουσικές ενορχηστρώσεις των τριών φωνών παρασύρουν σε ένα νοσταλγικό ταξίδι πίσω στο χρόνο, σε αυτή τη χαμένη εποχή της αθωότητας, διευρύνοντας ταυτόχρονα τα όρια της αρμονίας και της μουσικής φαντασίας, γεφυρώνοντας το παρελθόν με το μέλλον. Οι τρεις και μερικές φορές τέσσερις φωνές, πλαισιώνονται από ένα κουαρτέτο που αποτελείται από πιάνο, κιθάρα, κοντραμπάσο και drums.
Les Trois Femmes
Φωνητικά: Μαντώ Παναγιωτάκη, Μύρτα Σακελλαρίου, Τατιάνα Μιχαηλίδου
Ενορχηστρώσεις & Κιθάρα: Mark Joseph Priest
Πιάνο: Μάνος Αθανασιάδης
Κοντραμπάσο: Αντώνης Αρβανίτης
Drums: Πάνος Γεωργακόπουλος
Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στις 21:30 στο ATHENEAUM Κελάρι, Αδριανού 3, Θησείο
Είσοδος: 10 ευρώ με ποτήρι κρασί ή μπύρα
Κρατήσεις: 2103210239 /6945160385
Ντο Δίεση
Οι Ντο Δίεση ξεκινούν το Χειμώνα τους στις 5 Νοεμβρίου, στο Κελάρι, έναν πολύ ζεστό χώρο, με μια πολύ ζεστή και ζωντανή παράσταση που περιλαμβάνει εκτός από τα ήδη αγαπημένα «Να σουν εδώ» και «Πάντα Ξημερώνει» και άλλα τραγούδια από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά. Επίσης, τραγούδια από Έλληνες και ξένους δημιουργούς αγαπημένα και αναπάντεχα παιγμένα και κάποια από την παλιότερη δισκογραφία της Πένυς Ραμαντάνη.
Ντο Δίεση
Πένυ Ραμαντάνη (φωνή), Δημήτρης Νίτης  (ακουστική & ηλεκτρική κιθάρα), Πέτρος Σακελλίου (πιάνο), Ανδρέας Σαρδέλης  (ακουστικό & ηλεκτρικό μπάσο), Θάνος Μιχαηλίδης (τύμπανα).
Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 στις 22:00 στο ATHENEAUM Κελάρι, Αδριανού 3, Θησείο
Είσοδος: 10 ευρώ με ποτήρι κρασί ή μπύρα
Κρατήσεις: 2103210239 /6945160385
Γιώργος Καλούδης - Διαστάσεις
Αρχιτεκτονική της αρμονίας, εμπνευσμένη από την συναισθηματική αποτύπωση, το βάθος πεδίου και την ελευθερία του αυτοσχεδιασμού, αποκαλύπτει έναν ηχητικό ορίζοντα με εμφανείς επιρροές από Ambient, Classical, World και Jazz μουσική.
Μουσικές επιλογές από την προσωπική του δισκογραφία: TRUTH, ON THE WIND, J.S.BACH "Cello Suites on the Cretan Lyra", αυτοσχεδιασμοί κι ανέκδοτες συνθέσεις.
Γιώργος Καλούδης: βιολοντσέλο, κρητική λύρα, live-loop-recording, effects
Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 στις 21:30 στο ATHENEAUM Κελάρι, Αδριανού 3, Θησείο.
Είσοδος: 10 ευρώ με ποτήρι κρασί ή μπύρα
Κρατήσεις: 2103210239 /6945160385
Stathis Anninos Cinematic trio - IMPROVISIONS
Ο πιανίστας Στάθης Άννινος παρουσιάζει την προσωπική του δουλειά «IMPROVISIONS» μέσα από το ηχοχρωματικό περιβάλλον ενός piano trio.
Πρόκειται για ένα project που εμπεριέχει παλιές αλλά και καινούργιες του συνθέσεις, συνδυάζοντας στοιχεία από τη minimal, κλασσική αλλά και κινηματογραφική μουσική, με σκοπό ένα ποικιλόμορφο ηχητικά και αυτοσχεδιαστικά ανοιχτό πολλές φορές μουσικό περιβάλλον, ταιριάζοντας με αυτόν τον τρόπο τις διάφορες ηχητικές εικόνες που γεννιούνται επί σκηνής.
Μαζί του οι εξαιρετικοί Ντίνος Μάνος (b) και Βασίλης Ποδαράς (d).
Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016 στις 22:00 στο ATHENEAUM Κελάρι, Αδριανού 3, Θησείο
Είσοδος: 10 ευρώ με ποτήρι κρασί ή μπύρα
Κρατήσεις: 2103210239 /6945160385
Ιωάννα Προδρόμου
Το εξαιρετικά ενορχηστρωμένο πρόγραμμα από τον Γιώργο Σχοινά, θα περιλαμβάνει τραγούδια του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου. Από την Πορτογαλία στην Ισπανία, από τη Γαλλία στην Ιταλία και από τη Μ. Ασία ως τη σύγχρονη Ελλάδα, θα συμπαρασύρει με την ορχήστρα της τους ακροατές σ’ ένα ξεχωριστό μελωδικό ταξίδι.
Συμμετέχουν: Ενορχηστρώσεις, Πιάνο, Ακορντεόν: Γιώργος Σχοινάς, Κρουστά: Γιώργος Γκίκας, Βιολί: Βασίλης Ραψανιώτης, Μπάσο: Γιάννης Άννινος
Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 στις 22:00 στο ATHENEAUM Κελάρι, Αδριανού 3, Θησείο
Είσοδος: 10 ευρώ με ποτήρι κρασί ή μπύρα
Κρατήσεις: 2103210239 /6945160385
Το Σακάκι που Βελάζει
Γραμμένο το 1976, Το Σακάκι που Βελάζει παραμένει επίκαιρο, με τη διαχρονική γραφή του συγγραφέα να ταιριάζει, 40 χρόνια αργότερα, απόλυτα στην ελληνική πραγματικότητα.
Χρησιμοποιώντας ως κύρια θεματική τη μάστιγα της γραφειοκρατίας και με όχημα την Οδύσσεια του Ιβάν Αντόνωφ μέσα σ’ έναν Δημόσιο Οργανισμό, ο Στρατίεβ αποδομεί τον κρατικό μηχανισμό με την σάτιρά του, θέτοντας κανόνες σε μία λογική που μέσα στο κρατικό σύστημα φαντάζει ως κάτι παράλογο και ανίσχυρο. Η αλήθεια, παγιδευμένη σε στοίβες εγκυκλίων, οδηγιών και αναφορών, πασχίζει να βρει τη διέξοδο μα πάλι χάνεται μέσα στα ξεχασμένα ερμάρια των διαδρόμων. Το σύστημα - ανασταλτικός παράγων της όποιας εξέλιξης -παγιδεύει και τελικά συνθλίβει τον απλό πολίτη που τολμάει να ξεφύγει.
Παράλληλα με την σάτιρά του, ο Στρατίεβ αναζητά μέσα απ’ τους ήρωές του και τον χαμένο χρόνο. Τον χρόνο που μεταφράζεται σε ώρες, γιγαντώνεται σε εβδομάδες και φεύγει σαν αέρας μέσα από τις εποχές που επαναλαμβάνονται, ενώ ο άνθρωπος μένει στάσιμος σαν ακροκέραμο και περιμένει «Κάποιος να έρθει, κάτι να γίνει…» όπως εξομολογείται και η Ντερμεντζίεβα.
Περισσότερα για την παράσταση θα βρείτε εδώ!
Συγγραφέας: Στανισλάβ Στρατίεβ
Κατηγορία Έργου: Κωμωδία
Μετάφραση-Σκηνοθεσία: Νότης Παρασκευόπουλος
Κίνηση: Γιάννης Πολύζος
Σκηνικά: Μυρσίνη Μανέτα
Κοστούμια: Κωνσταντίνα Μαλτέζου
Μουσική Επιμέλεια: Νότης Παρασκευόπουλος - Γιάννης Πολύζος
Σχεδιασμός Φωτισμών: Νίκος Ζαΐρης
Κατασκευή Σκηνικού: Γεράσιμος Μαλτέζος
Φωτογραφίες-Βίντεο: Γιώργος Χαρίσης
Οπτική Επικοινωνία: Νίκος Γαζετάς
Ηθοποιοί: Πάνος Καλαντζής, Κωνσταντίνα Μαλτέζου, Δημήτρης Μαμιός, Νότης Παρασκευόπουλος, Τάσος Τζιβίσκος
Από το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 και κάθε Σάββατο στις 21:30 και Κυριακή στις 18:30 στο Θέατρο ΠΚ, Κασομούλη 30 & Ρενέ Πυώ 2, Νέος Κόσμος (Μετρό/Τραμ: Νέος Κόσμος), 2109011677 & 6936159929, www.pktheater.gr
Προπώληση Εισιτηρίων: viva
Διάρκεια: 90 λεπτά
Παραγωγή: seveneleven ομάδα θεάτρου
Το κείμενο του έργου κυκλοφορεί σε πρόγραμμα από τις εκδόσεις Vakxikon.gr
Το παράπονον του νεκροθάπτου
Το διήγημα του Εμμανουήλ Ροΐδη «Το παράπονον του νεκροθάπτου» δημοσιεύτηκε σε συνέχειες από τις 19 έως τις 27 Νοεμβρίου του 1895, στην εφημερίδα Εφημερίς. Ο Ροΐδης υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους λογοτέχνες της Ελλάδας του 19ου αιώνα. Καυστικός και οξυδερκής, έχει διατυπώσει το περίφημο «γνωρίζει δώδεκα τρόπους να προσπορίζεται χρήματα εκ των οποίων ο τιμιότερος είναι η κλοπή». «Το παράπονο του νεκροθάπτου» είναι από τα λιγότερο γνωστά διηγήματά του.
Ο συγγραφέας σε κάθε του κείμενο δεν παραλείπει τις οξείες αιχμές στην ελληνική νοοτροπία και την ευκολία των ανθρώπων της εξουσίας να κάνουν χρήση της διαφθοράς, χωρίς ενοχή και διάθεση μεταμέλειας. Όσον αφορά στο έργο «δεν πρόκειται «περί συναισθηματικής τινός γλυκαναλατίας» δηλώνει από την αρχή. Ήρωας είναι ένας καλός άνθρωπος με το όνομα Αργύρης που, βασιζόμενος στις υποσχέσεις και τις ελπίδες των πολιτικών, κατάντησε από εύπορος νοικοκύρης σε νεκροθάπτης. Διαχρονικός, ευθύβολος, δηκτικός, πανέξυπνος, καταγίνεται με θέματα, που όσα χρόνια και να περάσουν θα είναι μέρος της εμπειρίας κάθε ανθρώπου. Η ελπίδα, ειδικά ως έννοια, έχει τόσο πολύ εκπέσει, που απομεινάρια της δε βρίσκεις ούτε καν στους υπονόμους. Αλλά, κύριοι, να είστε προσεκτικοί, όταν στερείτε την ελπίδα από ένα άλλο ανθρώπινο πλάσμα.
Διασκευή-σκηνοθεσία: Μπάμπης Κλαλιώτης
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαριλού Ιστορίου
Σκηνικά-κοστούμια: Μιχάλης Σδούγκος
Φωτογραφίες-βίντεο: Γιάννης Μπλέτας
Παίζουν: Γιώργος Κρομύδας, Δώρα Χουρσανίδου, Βασίλης Τριανταφύλλου
Διάρκεια: 70 λεπτά
Από την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 και κάθε Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 20:00 στον Πολυχώρο τέχνης & έκφρασης +αίσθημα, Αθηνάς 30 (μετρό Μοναστηράκι), 6946105520
Θέατρο και Εξουσία
Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ
Το έργο «Θέατρο και Εξουσία» είναι μια διασκευή του Νίκου Κούνδουρου πάνω στο μυθιστόρημα του Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ «Ο Μαίτρ και η Μαργαρίτα». Ο Νίκος Κούνδουρος και η Γιώτα Κουνδουράκη σκηνοθετούν μαζί ένα αιχμηρό πολιτικό έργο.
Η εξουσία, η θρησκεία, η τέχνη, οι ιδεολογίες και ο έρωτας αντιμέτωπα με μεταφυσικές δυνάμεις. Το καλό και το κακό σε αιώνια αντιπαράθεση. Μια σουρεαλιστική περιπλάνηση από το πραγματικό στο ονειρικό. Ένα μαγικό πήγαινε έλα σε χρόνο, πρόσωπα και μύθους, ένα δαιμονικό παιχνίδι της αλήθειας με τη φαντασία.
Από την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 στο θέατρο Βαφείο-Λάκης Καραλής (Αγ. Όρους 16 & Κωνσταντινουπόλεως 115, Κεραμεικός, Τηλ.: 2103425637)
Σκηνοθεσία: Νίκος Κούνδουρος, Γιώτα Κουνδουράκη
Επιμέλεια κοστουμιών: Ειρήνη Παγώνη
Μουσική Επιμέλεια: Billy Γιαννακόπουλος
Φωτισμοί: Γιώτα Κουνδουράκη
Εκτέλεση φωτισμών: Σάββας Σουρμελίδης
Βοηθός Σκηνοθέτη : Έλενα Πετροπούλου
Διεύθυνση παραγωγής: Δημήτρης Ιωαννίδης
Βοηθός παραγωγής: Αλεξία Ξυγαλά
Φωτογραφίες: Δημήτρης Ιωαννίδης
Παραγωγή: Artefact
Ηθοποιοί:
Μαργαρίτα: Στέλλα Γεωργουλέα, Πιλάτος-Γιατρός: Θεόδωρος Κανδηλιώτης, Καραμπλιόφ: Κωνσταντίνος Καραγάνης, Μπερλιόζ-Ρούχιν-Λιχαντέεφ: Δημήτρης Παραδείσης, Γεσούα-Δάσκαλος: Νίκος Παρασκευόπουλος, Ματθαίος-Παρουσιάστρια: Χάρις Συμεωνίδου, Ποιητής: Κωνσταντίνος Φερεντούρος, Βόλαντ: Νίκος Χαλδαιάκης
Παραστάσεις: Σάββατο στις 21:15 & Κυριακή στις 18:30
Διάρκεια παράστασης: 75 λεπτά χωρίς διάλειμμα
Το έργο παρουσιάστηκε στο Θέατρο Παραμυθίας την περασμένη σεζόν και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Η σχετική ανάρτηση εδώ!
Ψευτοϋπηρέτρια
Πιέρ Ντε Μαριβώ
Ένα έξοχο δείγμα γραφής ενός συγγραφέα που καυτηριάζει την υποκρισία της αριστοκρατίας και την βαθιά κρίση ενός κόσμου που βασίζεται στα συμφέροντα και τη δολοπλοκία, χωρίς να δείχνει σε κανέναν ήρωα έλεος. Κύριοι και υπηρέτες χωρίς να το αντιλαμβάνονται φορούν για μάσκα το καθημερινό τους πρόσωπο, ενώ, τι παράδοξο, ο μόνος που φορά δεδηλωμένα μάσκα, ο Ιππότης, είναι ο αληθινά ακέραιος ηθικός χαρακτήρας του έργου.
Δράση συμπυκνωμένη στη διάρκεια μιας μέρας. Κάθε εναλλαγή του φωτός δυναμώνει τη βιαιότητα των αισθημάτων, η δράση καλπάζει, το χιούμορ οργιάζει και η τιμωρία των ψευτοηθικών είναι αναπόφευκτη ώστε η ηθική να θριαμβεύσει με τιμωρό μια ψευτο-υπηρέτρια.
Μία σύγχρονη - εικαστική ματιά στο έργο του Μαριβώ, γεμάτη χιούμορ, ορμή, και νιάτα!
Σκηνοθεσία: Ζαχαρίας Ρόχας
Διασκευή - Δραματουργική Επεξεργασία: Ζαχαρίας Ρόχας
Σκηνικά: Kreuz (Σταύρος Ζώτος)
Σχεδιασμός Κοστουμιών: Gregory Englezos
Επιμέλεια Κίνησης: Λυδία Ορφανουδάκη
Μουσική Επιμέλεια: Πάνος Κυρίτσης
Παίζουν οι: Βίκυ Κουλιανού, Θανάσης Πατριαρχέας, Λούλα Τριανταφύλλου, Πάνος Τσαλιγόπουλος, Βαλεντίνος Τσίλογλου
Σχεδιασμός αφίσας και φωτογραφίες: Γιώργος Γιαννίμπας
Στο Θέατρο Βαφείο Λάκης Καραλής, Αγ. Όρους 16 & Κωνσταντινουπόλεως 115 (Μετρό Κεραμεικός) από Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016 κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:30
Διάρκεια: 90’
Κρατήσεις: 2103425637 (ώρες ταμείου)

ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
΄΄Εξι τίτλοι από τις εκδόσεις ΕλκυστήςΌταν έπεσε η μάσκα, Κωνσταντίνας ΜαλαχίαΤο μαγικό καράβι των Χριστουγέννων, Θάνου ΚωστάκηΌλα θα πάνε καλά ή και όχι, Meg MesonΝυχτοπερπατήματα, Λέιλα ΜότλιΟ Κάγα Τίο... στην Ελλάδα, Καλλιόπης ΡάικουΠαζλ γυναικών, Σοφίας Σπύρου
Το μονόγραμμα του ίσκιου, Βαγγέλη ΚατσούπηΣκοτεινή κουκκίδα, Γιάννη ΣμίχεληΠλάτωνας κατά Διογένη ΛαέρτιοΚαι χορεύω τις νύχτες, Γαβριέλλας ΝεοχωρίτουΑιθέρια: Η προφητεία, Παύλου ΣκληρούRock Around... Women!, Γιώργου ΜπιλικάΆπροικα Χαλκώματα, Γιώργου Καριώτη
Το δικό μου παιδί!, Γιώργου ΓουλτίδηΟι Σισιλιάνοι, Κωνσταντίνου ΚαπότσηΜέσα από τα μάτια της Ζωής!, Βούλας ΠαπατσιφλικιώτηΖεστό αίμα, Νάντιας Δημοπούλου
Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου, Ελένης ΦωτάκηΟι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί, Κωνσταντίνου ΤζίμαΔεύτερη φωνή Ι, Γιάννη Σμίχελη