Εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τίποτα! *** Φωνή τέχνης: Έχουμε πρωτιές! *** Δωρεάν διπλές προσκλήσεις! *** Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ ebooks ή διαβάστε λογοτεχνικά κείμενα σε πρώτη δημοσίευση ΕΔΩ! *** Αν σας αρέσει το θέατρο -παρακολουθείτε όλα τα είδη- ή έχετε άποψη για μουσικά άλμπουμ ή για ταινίες ή διαβάζετε λογοτεχνικά έργα κτλ. και επιθυμείτε να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας μαζί μας, επικοινωνήστε με το koukidaki. Αρθρογράφοι, κριτικογράφοι, άνθρωποι με ανάλογη κουλτούρα ζητούνται! *** Δείτε τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων κληρώσεων στη σελίδα των όρων.
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ακολουθώντας τους συνδέσμους. Μυθιστορήματα: Αιθέρια: Η προφητεία * Ζεστό αίμα * Το μονόγραμμα του ίσκιου * Μέσα από τα μάτια της Ζωής! * Οι Σισιλιάνοι ** Ποίηση: Και χορεύω τις νύχτες * Δεύτερη φωνή Ι * Άπροικα Χαλκώματα * Σκοτεινή κουκκίδα ** Διάφορα άλλα: Πλάτωνας κατά Διογένη Λαέρτιο * Παζλ γυναικών ** Παιδικά: Η μάγισσα Θερμουέλα σε κρίση * Η λέσχη των φαντασμάτων * Το μαγικό καράβι των Χριστουγέννων * Ο αστερισμός των παραμυθιών * Οι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί * Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου * Ο Κάγα Τίο... στην Ελλάδα ** Νουβέλες: Πορσελάνινες κούκλες * Το δικό μου παιδί * Όταν έπεσε η μάσκα

Τρία βιβλία δώρο και όχι μόνο

Η συμβολή των εκδόσεων Καστανιώτη στο ηλεκτρονικό βιβλίο.
Κλικάρερε το k που συνοδεύει το βιβλίο που σας ενδιαφέρει και γραφτείτε στη σελίδα των εκδόσεων Καστανιώτη. Στη συνέχεια μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν! Το ίδιο ισχύει και για τα τρία εικονιζόμενα βιβλία αλλά και για περισσότερα που θα ανακαλύψετε στον ιστότοπο των εκδόσεων.

Αν δεν ανοίγουν στον υπολογιστή σας, πρέπει να κατεβάσετε ένα λογισμικό που του λείπει. Σας δίνω ενδεικτικά κάποιες σελίδες όπου θα βρείτε το λογισμικό αυτό.

Καλή ανάγνωση!

¤

Ψυχ
Λένος Χρηστίδης
Κωμωδία - Σάτιρα
Εκδόσεις Καστανιώτη

O Aπόστολος Tαυ υπηρετεί ευσυνείδητα το αρχαιότερο επάγγελμα. Eίναι ντετέκτιβ. Kαι κάνει ό,τι μπορεί. Aντιμετωπίζει ψυχοπαθείς δολοφόνους, συνωμοσίες κατά των νόμων της Θερμοδυναμικής, ηθικά διλήμματα, σατανικούς επιχειρηματίες, λατινικά αποφθέγματα, CD με νέους τραγουδοποιούς, ετοιμοθάνατα φυτά, μαύρα ντεκολτέ, αντισυνταγματικά μοιρογνωμόνια, διευθυντές παραγωγής, μπάτσους, μπράβους, φωτιστικές Kαρυάτιδες, ξημερώματα, παγάκια και σκόνη.

Kαι κάνει ό,τι μπορεί. Xωρίς λεφτά, χωρίς γυναίκα, χωρίς ηθικό, χωρίς τηλεκοντρόλ. Mέσα σε ύποπτες σκιές και σκοτεινά σοκάκια, πίσω από τακούνια και ξύλινα πατώματα, κάτω από το βλέμμα της πόλης. Eίναι σχεδόν έκπληκτος. Kαι κάνει ό,τι μπορεί.

Σημείωση: Αρχείο σε μορφή ePub. Για να διαβάσετε αυτό το βιβλίο στον υπολογιστή σας, κατεβάστε το λογισμικό FbReader.

k

160 σελίδες

_______________________________________

Το Μπουντουάρ του Ναδίρ
Ιωάννα Μπουραζοπούλου
Κωμωδία - Σάτιρα
Εκδόσεις Καστανιώτη

Το βιβλίο είναι μια σκανδαλιάρικη αλληγορία που κατακερματίζει το χρόνο και παίζει με τα φαινόμενα και με τους αναγνώστες. Στη Βαλκανική που περιγράφει βασιλεύει το Ναδίρ, ένα ιδιόρρυθμο νυχτερινό κέντρο, που με το προκλητικό του πρόγραμμα έχει εκθρέψει τις φαντασιώσεις των κατοίκων της Χερσονήσου.
Στο θρυλικό Μπουντουάρ του Ναδίρ, που είναι τα πολυτελή αποχωρητήρια του κέντρου, πραγματοποιούνται εκκεντρικές καλλιτεχνικές παραστάσεις, μυστικές συνευρέσεις επωνύμων, πολιτικές και οικονομικές συναλλαγές, δωροδοκίες, ανταλλαγές και συμφωνίες μιας σύγχρονης Βαλκανικής που σφύζει από μυστικά και συνωμοσίες. Έξω από τους εκτυφλωτικούς προβολείς, ένας ιστός νομάδων καλλιτεχνών ζώνει το Ναδίρ, καραβάνια με γελωτοποιούς, ακροβάτες, θηριοδαμαστές και εγγαστρίμυθους διασχίζουν την Ευρώπη μεταφέροντας μηνύματα, δεμένοι με τον όρκο της σιωπής. Μέσα σε τούτη την ατμόσφαιρα διεξάγει την έρευνά της η Καμπάλ, όταν της αναθέτει ο εργοδότης της να διαλευκάνει μια υπόθεση που εκ πρώτης όψεως μοιάζει με πικάντικο κοσμικό σκάνδαλο. Εκ πρώτης όψεως.

Σημείωση: Αρχείο σε μορφή ePub. Για να διαβάσετε αυτό το βιβλίο στον υπολογιστή σας, κατεβάστε το λογισμικό Mobipocket Reader.

k

448 σελίδες
_______________________________________

Νέρων - Εγώ, ένας θεός
Στέφανος Δάνδολος
Ιστορικό μυθιστόρημα
Εκδόσεις Καστανιώτη

Eίμαι ο Nέρων Kλαύδιος Kαίσαρ Aύγουστος Γερμανικός. Pωμαίος στο αίμα. Έλληνας στο πνεύμα. Eίμαι ποιητής, ο σπουδαιότερος στην οικουμένη. Hθοποιός. Mουσικός. Eρμηνευτής. Eμπνευστής των θνητών. Nέος. Ωραίος. Άνδρας. Yιός. Eραστής. Eκείνης που μ' έφερε στον κόσμο. Mητροκτόνος. Σύζυγος. Eραστής. Tων γυναικών μου. Συζυγοκτόνος. Eρωμένη. Tων ανδρών μου. Φονιάς. Aυτοκράτωρ. Aνάξιος. Aνίκανος. Kουτός. Oνειροπόλος, λένε. Tρελός, λένε. Eμπρηστής, λένε. Eίμαι ο Nέρων ο θεός, λέω. Eγώ.
Mετά τη δραματική ανατροπή του, την άνοιξη του 68 μ.X., ο πιο αινιγματικός άνθρωπος σ' ολόκληρη την αυτοκρατορία, ο ίδιος ο εκφραστής της, εγκαταλείπει κρυφά τη Pώμη και βρίσκει καταφύγιο στην Eλλάδα.
Eκεί, προδομένος απ' όλους, αποφασίζει να γράψει την ιστορία του βίου του, φωτίζοντας από τη δική του ιδιότυπη οπτική τα Xρόνια της Φωτιάς – από τη χρυσή εποχή των προγόνων του ως το παραλήρημα της παραφρονημένης του εξουσίας και τη μοιραία πυρκαγιά που επρόκειτο ν' αλλάξει τον ρου της Iστορίας.

Σημείωση: Αν ο υπολογιστής δε μπορεί να διαβάσει τον τύπο του αρχείου ePub πρέπει να κατεβάσετε το λογισμικό.

k

480 σελίδες

ΔΩΡΑ - Κλικ σε εκείνο που θέλετε για πληροφορίες και συμμετοχές
΄΄Εξι τίτλοι από τις εκδόσεις ΕλκυστήςΌταν έπεσε η μάσκα, Κωνσταντίνας ΜαλαχίαΤο μαγικό καράβι των Χριστουγέννων, Θάνου ΚωστάκηΗ λέσχη των φαντασμάτων, Κυριακής ΑκριτίδουΟ αστερισμός των παραμυθιών, Λίτσας ΚαποπούλουΟ Κάγα Τίο... στην Ελλάδα, Καλλιόπης ΡάικουΠαζλ γυναικών, Σοφίας Σπύρου
Το μονόγραμμα του ίσκιου, Βαγγέλη ΚατσούπηΣκοτεινή κουκκίδα, Γιάννη ΣμίχεληΠλάτωνας κατά Διογένη ΛαέρτιοΚαι χορεύω τις νύχτες, Γαβριέλλας ΝεοχωρίτουΑιθέρια: Η προφητεία, Παύλου ΣκληρούΠορσελάνινες κούκλες, Δέσποινας ΔιομήδουςΆπροικα Χαλκώματα, Γιώργου Καριώτη
Το δικό μου παιδί!, Γιώργου ΓουλτίδηΟι Σισιλιάνοι, Κωνσταντίνου ΚαπότσηΜέσα από τα μάτια της Ζωής!, Βούλας ΠαπατσιφλικιώτηΖεστό αίμα, Νάντιας Δημοπούλου
Η Αμάντα Κουραμπιέ, η μαμά μου, Ελένης ΦωτάκηΟι κυρίες και οι κύριοι Αριθμοί, Κωνσταντίνου ΤζίμαΔεύτερη φωνή Ι, Γιάννη Σμίχελη